ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Όργια sex σε ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη...!

Σεξουαλικές υπηρεσίες πρόσφερε γνωστό ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει την απαιραίτητη άδεια. 
Τι γινόταν στους σκοτεινούς θαλάμους του ινστιτούτου απόλαυσης;
Στη σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας 35 και 40 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών στη Θεσσαλονίκη, με τις κατά περίσταση κατηγορίες της μαστροπείας και την παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αρχές σε Ινστιτούτο Αισθητικής, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης κανόνιζε επ’ αμοιβή σεξουαλικά ραντεβού, μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, ο οποίος ήταν δημοσιευμένος σε στήλη αγγελιών εφημερίδας.
Η ίδια γυναίκα, με σκοπό το κέρδος, προήγαγε στην πορνεία τη 40χρονη υπάλληλό της και διευκόλυνε την ερωτική συνέυρεση πολλαπλών προσώπων, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση της.
Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες σε ομαδικά όργια με επιλεγμένους πελάτες του «Ινστιτούτου», χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να διαθέτει τη σχετική άδεια.
Σημειώνεται ότι επίσης, ο συγκεκριμένος «επαγγελματικός χώρος μασάζ», λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: