ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0


Μπορεί ο Πανσερραϊκός να βρίσκεται στην τελευταία θέση και να μην έχει ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής και η Καβάλα να μάχεται για μία θέση στα πλέι οφ, ωστόσο το μεταξύ τους παιχνίδι στο "Ανθή Καραγιάννη" δεν είχε κατάληξη αντιπροσωπευτική του βαθμολογικού πίνακα με το τελικό 0-0 να καθρεφτίζει την ποιότητα του αγώνα και να μην ευνοεί καμία εκ των 2 ομάδων.
Παρότι είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η Καβάλα ήταν μετριότατη, τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός "πνιγόταν" από τη σκοπιμότητα της κατάκτησης βαθμών. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, όσοι βρέθηκαν στο "Ανθή Καραγιάννη" να παρακολουθήσουν έναν από τους χειρότερους αγώνες της σεζόν, χωρίς ένταση, χωρίς φάσης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αν δεν υπήρχε ένας "κεραυνός" του Σερζ Ντιέ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, δεν θα γινόταν απολύτως καμία αναφορά στα δρώμενα του πρώτου ημιχρόνου.
Για το δεύτερο 45λεπτο, τα ίδια και... χειρότερα. Οι "Αργοναύτες" ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαν όμως να δημιουργήσουν. Ο Αμπντούν και ο Ονουάτσι έμειναν στα "ρηχά", εγκλωβισμένοι στην άμυνα του Πανσερραϊκού και ειδικά όταν άρχισαν οι γηπεδούχοι να ανεβάζουν ρυθμό, ο Βούκοτιτς έριξε ακόμα μεγαλύτερο βάρος στα μετόπισθεν (Κάστρο αντί Μπέλιτς για το τελευταίο ημίωρο). Ωστόσο, ο Λεοζίνιο είχε την ευκαιρία να "κλέψει" τη νίκη στο 74΄, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ κι έτσι το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος.
Οι συνθέσεις

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πέρτζελ (82' Σιόντης), Ντουγκλάο, Θεοδωρέλης, Χργκοβιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Ονουάτσι (60' Ογκμπέτσε), Αμπντούν, Ρίος (68' Περεϊρίνια), Νικουλάε
Πανσερραϊκός: Φερνάντες, Αμο, Μαβενέ, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Κις, Λεοζίνιο (77' Σουμπίνιο), Γεωργιάδης, Μπέλιτς (58' Κάστρο), Πάρκερ, Νταλέ (80' Σίντιτς)
Το φιλμ του αγώνα
11ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν, διώχνει ο Φερνάντες
24ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Ρίος, μπλοκάρει ο Φερνάντες
34ο λεπτό: Καλό σουτ του Ντιε, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι
44ο λεπτό: Ο Ονουάτσι σουτάρει από μακριά, η μπάλα δίπλα στο δοκάρι
86ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Νικουλάε μέσα από την περιοχή, σώζει ο Φερνάντες

Δεν υπάρχουν σχόλια: