ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Ατρόμητος - Άρης 0-0

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Άρης στο Περιστέρι, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Να σημειωθεί ότι οι "κιτρινόμαυροι" της Θεσσαλονίκης είχαν δύο δοκάρια, με τους Μπομπαντίγια στο 60ο και Καστίγιο στο 90ο λεπτό.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μεν σε αρκετά γρήγορο ρυθμό, αλλά χωρίς να έχουν καταγραφεί μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ένα καλό σουτ του Σαρμιέντο (απέκρουσε ο Σηφάκης) στο 15ο λεπτό και άλλη μια προσπάθεια του Καμαρά, στο 37΄, που έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ήταν η πενιχρότατη παραγωγή των δύο ομάδων στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.
Πολύ καλύτερο σε παραγωγή φάσεων ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρώτη καλή ευκαιρία τους στο 52΄, όταν το σουτ του Σαρμιέντο έξω από την περιοχή υποχρέωσε τον Σηφάκη σε θεαματική απόκρουση. Η «ρελάνς» των «κιτρινόμαυρων» ήρθε 7 λεπτά αργότερα, με τον Μπομπαντίγια μόνο απέναντι στον Μιχαηλίδη να στοχεύει το οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από τη σέντρα του Νέτο.
Στο 65΄ ένα αξιόλογο σουτ του Καμαρά έφυγε άουτ, ενώ στο 73΄ και το 83΄ ο Σηφάκης επενέβη εκ νέου, αποτελεσματικά και σωτήρια, αρχικά στην προσπάθεια του Νάστου και στη συνέχεια στην κεφαλιά του Σαγκανόφσκι. Η μεγάλη ευκαιρία, όμως, ανήκε στους φιλοξενούμενους: σε ταχύτατα εκδηλωμένη αντεπίθεση, στο 90ο λεπτό, οι Νέτο, Μενδρινός και Καστίγιο άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος πλάσαρε τον Μιχαηλίδη αλλά είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δάρλας, Σκόνδρας, Φαβάλι - Ρονάλντο, Πορτίγια, Μπομπαντίγια
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Σαρμιέντο (82΄ Φαβάλι), Σφακιανάκης, Τάτος (60΄ Σαγκανόφσκι), Καμαρά, Δάρλας (46΄ Σκόνδρας).
ΑΡΗΣ (Γιάννης Μηχαλήτσος): Σηφάκης, Βαγγέλι, Νέτο, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Πορτίγια (54΄ Καστίγιο), Τόχα, Παπαζαχαρίας, Σακάτα (78΄ Μενδρινός), Μπομπαντίγια (66΄ Τσέζαρεκ).
Οι σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης:
17:16 Σέντρα στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους».
16' Πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση με τον Σαρμιέντο να επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον Σηφάκη, αλλά το σουτ πέρασε άουτ.
31' Μετά από κόρνερ για τον Αρη, η μπάλα έφτασε στον Πρίττα, εκείνος σούταρε από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
38' Απελεί με τον Καμαρά ο Ατρόμητος, με τον Σενεγαλέζο να εκμεταλλεύετα το λάθος του Γκιάρο, όμως να μην καταφέρνει να σκοράρει.
18:01 Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Ατρόμητος-Άρης 0-0.
18:16 Έναρξη της επανάληψης. Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Σκόνδρας στη θέση του Δάρλα.
Ξεκίνησε ψιλόβροχο στο Περιστέρι, απομένει να δούμε αν θα επηρεαστούν οι δύο ομάδες.
52' Η καλύτερη μέχρι στιγμής, φάση στο ματς με τον Σαρμιέντο να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και τον Σηφάκη ν' αποκρούει εντυπωσιακά.
54' Πρώτη αλλαγή για τον Άρη. Ο Καστίγιο στη θέση του Πορτίγια.
57' Κίτρινη στον Σκόνδρα.
59' Δοκάρι για τον Άρη με τον Μπομπαντίγια. Σέντρα του Νέτο κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού μέσα από την καρδιά της περιοχής, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη.
60' Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Σαγκανόφσκι στη θέση του Τάτου.
62' Οι γηπεδούοι διαμαρτύρονται, για ένα μαρκάρισμά στον Καμαρά, στα όρια της περιοχής. Ωστόσο ακόμη και να του έχει γίνει φάουλ (σ.σ. δεν δόθηκε παράβαση), είναι καθαρά εκτός περιοχής.
63' Κίτρινη στον Μπομπαντίγια
65' Ο Τσέζαρεκ παίρνει τη θέση του Μπομπαντίγια
66' Δυνατό σουτ του Καμαρά, άουτ η μπάλα.
73' Φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη με τον Νάστο να πιάνει το φαλτσαριστό σουτ και τον Σηφάκη να διώχνει σε κόρνερ που δεν προσέφερε κάτι περισσότερο στους γηπεδούχους
78' Μενδρινός αντί Σακάτα78' Ο Καστίγιο βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά διαστάζει να σουτάρει, και επιλέγει να πασάρει χάνοντας μονασική ευκαιρία.
82' Τελευταία αλλαγή και για τον Ατρόμητο. Ο Φαβάλι στη θέση του Σαρμιέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: