ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1 (video)

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα και τη Λάρισα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12' με τον Καρέρα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35' με τον Ρομέου.
Σ' ένα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι ζητούσαν ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχαν στο 12ο λεπτό, όταν ο Παπάζογλου πάσαρε με το κεφάλι στον Καρέρα κι αυτός αφού απέφυγε τον Νταμπίζα, σούταρε από κοντά κι έκανε το 1-0. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές, φάσεις αλλά είχε δυνατά μαρκαρίσματα (σ' ένα από αυτά ο Νταμπίζας μάτωσε στο κεφάλι και συνέχισε με επίδεσμους), ο Αστέρας έδειξε να ενδιαφέρεται περισσότερο για την άμυνά του, ωστόσο η Λάρισα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, με σουτ του Ρομέου στο 35'. Στην εκπνοή του ημιχρόνου και σε σέντρα του Καρέρα, ο Ουντότζι από καλή θέση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Στο β' ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη και η Λάρισα πλησίασε δύο φορές στο γκολ. Στο 76' ο Μετίν με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 79' ο Ντεγκρά με εντυπωσιακό τρόπο εξουδετέρωσε το σουτ του Κουζέν, μέσα από την περιοχή. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 83', όταν σε σέντρα του Φορτούνη, ο Παπάζογλου με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσοντοφάλσκι. Παρά τις προσπάθειες των παικτών, το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες κι έτσι το ματς έληξε ισόπαλο, αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό για την ΑΕΛ, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης αγωνίζεται για τη σωτηρία της.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φυτανίδης. Μπαστία Ουριμπάρι, Πούλιδο - Ταυλαρίδης, Αμπουμπακαρί
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης (85' Φράνκου), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (60' Αρσενίεβιτς), Ροζέριο (80' Φορτούνης), Παπάζογλου.
ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Κατσιαρός (62' Ρέντζας), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (50' Κολοβέτσιος), Ρομέου, Αμπουμπακαρί, Σίμιτς (57' Πλιάγκας), Μετίν, Βενετίδης, Κουζέν.
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: