ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική στη Super League. Ο Brito άνοιξε το σκορ στο 31΄ και δύο λεπτά αργότερα ο Govou, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο πρώταθλημα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Περισσότεροι από 30.000 φίλοι των «πράσινων» έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ και αποθέωσαν τους παίκτες, με τον Djibril Cisse να έχει την τιμητική του, φώναξαν συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ολυμπιακού και της Λίγκας, ενώ πήραν από τον αγωνιστικό χώρο το πανό της Super League.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, ωστόσο ήταν αυτοί που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 31΄ με τον Brito να εκμεταλλεύεται την πάσα του Sarmiento και να «κρεμάει» τον Τζόρβα. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Govou πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από το λάθος του Oliveira και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 51΄ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Baszczynski, αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και είχε μοναδική ευκαιρία στο 60΄ να πάρει το προβάδισμα, το πλασέ, όμως, του Τάτου δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε και ο Τζόρβας μπλόκαρε. Ο Ferreira προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα με κινήσεις από τον πάγκο οι οποίες δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 33΄ Govou / 31΄ Brito
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Sarriegi, kante, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Simao, Καραγκούνης (78΄ Cleyton), Νίνης (74΄ Μαρίνος), Govou (83΄ Πετρόπουλος), Cisse
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Oliveira, Σκόνδρας, Baszczynski, Sarmiento, Σφακιανάκης, Brito (64΄ Camara), Καραγκούνης (69΄ Καραλής), Τάτος (84΄ Μελισσάς), Saganowski.
Τα γκολ από το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: