ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1 (videos)

Στο 1-1 έμειναν Πανιώνιος και Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη για την 24η αγωνιστική στη Super League. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα. Ο Mirallas άνοιξε το σκορ στο 43΄, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Sverkos στο 68΄. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι εξαιτίας της αποβολής του Riera στο 73΄.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες μέχρι να προηγηθούν οι «ερυθρόλευκοι» στο 43΄. O Riera έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, πάσαρε τη σωστή στιγμή στο Mirallas και αυτός πλάσαρε ιδανικά το Macho. Οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 68΄ με τον Sverkos να βάζει την κόντρα στην προσπάθεια του Modesto να διώξει την μπάλα και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Albert Riera αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Κοντοέ, ωστόσο τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το 1-1 παρέμεινε.
Σκόρερ: 68΄ Sverkos / 43΄ Mirallas
Κόκκινη: 74΄ Riera
Συνθέσεις
Πανιώνιος: Macho, Krikvelia, Johnsson, Σιόβας, Latka, Κοντοές, Cocalic, Γουνδουλάκης, Kumordzi (46΄ Sverkos), Σάμαρης (82΄ Αναστασόπουλος), Balaban (88΄ Kukec)
Ολυμπιακός: Rardo, Μανιάτης, R. Bravo (34΄ Holebas), Αβρ. Παπαδόπουλος, Modesto, Ibagaza (82΄ Rommedahl), Dudu, Fuster, Riera, Djebbour (67΄ Hurtado), Mirallas.
Τα γκολ από το Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1 (video)



Δεν υπάρχουν σχόλια: