ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Ξάνθη – ΑΕΛ 1-1 (video)

Ακόμα πιο κοντά στη Β’ Εθνική πλησίασε η ΑΕΛ μετά την ισοπαλία επί της Ξάνθης στα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπόατενγκ στο 14΄, ενώ ο Ρομέου ισοφάρισε στο 38΄ για τους «βυσσινί», που παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, θα νόμιζε κανείς ότι οι γηπεδούχοι έδιναν τον «υπέρ πάντων» αγώνα για παραμονή. Μπήκαν πολύ πιο δυνατά και επιθετικά στο παιχνίδι, εναντίον των παικτών της ΑΕΛ που ξέχασαν το πάθος τους στα... αποδυτήρια. Χρειάστηκαν ένα ισχυρό σοκ για να αφυπνιστούν. Μόλις στο 14΄ από κόρνερ του Μαρσελίνιο, αδράνησαν οι φιλοξενούμενοι και ο Μπόατενγκ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.
Κάπου εκεί, οι παίκτες του Κωστένογλου αφυπνίστηκαν, απείλησαν με τον Τσιμπάμπα (16΄, 21΄) και τον Ρομέου (37΄- έσωσε σίγουρο γκολ ο Κωστούλας με προβολή) και έφτασαν στο γκολ που δικαιούνταν. Στο 38΄ από φάουλ του Μετίν και απομάκρυνση του Αντεφέμι, ο Ρομέου με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκπούρνινγκ. Στο 63΄ ο Μπόατενγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πόι. Η ΑΕΛ "απάντησε" στο 75΄ με κλασική ευκαιρία του Τσιμπάμπα που νικήθηκε από τον Γκσπούρνινγκ σε τετ-α-τετ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ (Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Μαρσελίνιο, Κιντάνα (60΄ Φλίσκας), Πόι (72΄ Κατόνγκο), Σουάνης (69΄ Καζάκης)
ΛΑΡΙΣΑ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Μελίσσης (46΄ Ρέντζας), Αμπουμπακάρι, Ιγκλέσιας, Πανκράτ, Ρομέου, Μετίν (64΄ Σίμιτς), Τσιμπάμπα (82΄ Κούλιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: