ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Πανσερραϊκός-Ηρακλής 1-2 (video)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ηρακλής μέσα στις Σέρρες με 2-1 επί του Πανσερραϊκού, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Ο «γηραιός» στο ντεμπούτο του Γιώργου ΠΑράσχου, πήρε το πρώτο του εκτός έδρας «τρίποντο» μετα΄από 321 ημέρες και συγχρόνως βαθμολογική ανάσα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που εδραιώθηκαν στην ουρά της βαθμολογίας. Σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε τρία μέρη, καθώς στο 32' έσβησαν οι προβολείς και χρειάστηκαν 35 λεπτά για να αρχίσει και πάλι, οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 στο στο τέλος του πρώτου 45λέπτου με γκολ του Μαχόπ (15') και πέναλτι του Μάρα (41'), ενώ ο Πανσερραϊκός μείωσε με τον Λεοζίνιο (55').
Το ματς ήταν από την αρχή αμφίρροπο και οι δύο αντίπαλοι πολύ νωρίς είχαν από μια σπουδαία ευκαιρία, αλλά μόνος ο ένας την εκμεταλλεύθηκε. Αρχικά οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 13', αλλά ο Γεωργιάδης μόνος απέναντι στον Ελευθερόπουλο πλάσαρε άουτ. Και δύο λεπτά αργότερα (15'), σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Σολτάνι έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Μαχόπ, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση του μισάωρου, έσβησαν οι προβολείς κι έτσι ο διαιτητής Σταθόπουλος διέκοψε για ένα τριανταπεντάλεπτο το παιχνίδι. Με την επανέναρξη, ο Ηρακλής πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν στο 40' ο Σταθόπουλος κατελόγισε ορθώς πέναλτι σε χέρι του Τριανταφύλλου και ο Μάρα που το εκτέλεσε έκανε το 0-2.
Παρά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι γηπεδούχοι, κατάφεραν νωρίς στο β' ημίχρονο να μειώσουν στο σκορ, με τον Λεοζίνιο στο 55' και να «ξαναμπούν» στο παιχνίδι, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ηρακλής με σωστή αμυντική τακτική δεν επέτρεψε στους αντιπάλους τους να βρεθούν σε θέση βολής κι έτσι τα λεπτά κύλησαν χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Η λήξη του αγώνα βρήκε τον Ηρακλή νικητή και τον Πανσερραϊκό να χάνει ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστικό για τη σωτηρία της ομάδας από τον υποβιβασμό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σίντιτς, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Κις - Μαχόπ, Κατσικάς, Μάρα, Κυριαζής, Ντάνι, Αραμπατζής
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτις): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (56' Κις), Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (46' Μπέλιτς), Νταλέ (72' Σουμπίνιο), Λεοζίνιο, Πάρκερ.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Ντάνι, Λίμα, Πίτου (83' Κανακούδης), Μάρα (77' Επαλέ), Κυριαζής, Μαχόπ (59' Παπαστεριανός), Σολτάνι.
Πανσερραϊκός-Ηρακλής 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: