ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Εργοτέλης - Πανιώνιος 2-0 (video)

Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του, έκανε ο Εργοτέλης, καθώς σε αγώνα για την 21η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο, που παραμένει σε δυσχερή θέση. Με ένα εκπληκτικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Τζούνιορ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς όταν ο Βερπακόσφκις συνεργάσθηκε με τον Χίμπλιγκερ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Πανιωνίου, όπου ο ανενόχλητος Σασιασβίλι, δεν δυσκολεύθηκε να δώσει προβάδισμα στον Εργοτέλη.
Σε γενικές γραμμές στα πρώτα 45 λεπτά, ο Εργοτέλης επέβαλε τον ρυθμό του και θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ, αλλά στο 30` ο Ρομάνο έπιασε την εξ επαφής κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο εκνερισμένος Κουμορτζί έβαλε τρικλοποδιά στον Μπέτο και αποβλήθηκε δικαιολογημένα από τον Σπάθα.
Με την έναρξη του Β` μέρους, ο Εργοτέλης «κλείδωσε» την νίκη, καθώς στο 46` ο Τζούνιορ έπιασε στην κίνηση ένα δυνατό βολέ, περίπου από 25 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Μάχο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στην συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Γκαλίτσιου στο 66 έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 80` με σουτ άουτ του Χρισοφάκη.
Συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο Τομας, Ρομάνο, Σίλβα, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Ολίσε (46` Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Μπέτο (72` Καρέλης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (70` Χρυσοφάκης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κοντοές, Λάτκα, Ομο, Τσότσαλιτς (25` Αναστασόπουλος), Γιόνσεν, Κουμορτζί, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (67` Σβέρκος), Μπάλαμπαν (46` Σάμαρης), Μήτρογλου.
Εργοτέλης - Πανιώνιος 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: