ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος 2-0 (video)

Με τέρματα του Μάρτιν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου και του Ντολεζάι στο 52`, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Πανθεσσαλικό και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ. Στον αντίποδα, η ομάδα του Περιστερίου άργησε να... ξυπνήσει ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ολιβέιρα στο 83` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Συνθέσεις:
Ολ. Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζελέζι, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Καπετάνος, Μόνχε, Ουμπίδες, Μαρτίν, Μπρέσκα.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Καραλής.
Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης
17.15: Έναρξη της αναμέτρησης...
23' Μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο! Ο Καπετάνος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα μετά από καραμπόλα πήγε στον Ντολεζάι, που απέναντι από το τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.
45+1' ΓΚΟΛ! 1-0 ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Μαρτίν θα σκοράρει με κεφαλιά, μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπρέσκα από τα δεξιά.
45+3' Λήξη του πρώτου μέρους.
46' Σέντρα στην επανάληψη. Ο Μιχαηλίδης αποχώρησε με πρόβλημα και τη θέση του πήρε ο Ιτάνζ.
52' ΓΚΟΛ! 2-0 ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Ουμπίδες έκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σαμπού έδιωξε την μπάλα πάνω στον Ντολεζάι και αυτός με προβολή μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
59' Μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο να μειώσει. Ο Αναστασάκος δεν πρόλαβε τον Γιακούποβιτς μπροστά από την γραμμή του τέρματος, αφού ο πορτιέρο του Βόλου μάζεψε με διπλή προσπάθεια.
78' Καλή φάση για τον Ατρόμητο να μειώσει. Μετά από κόρνερ η μπάλα κόντραρε στα σώματα και στρώθηκε στον Σφακιανάκη, που δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα
94' Λήξη της αναμέτρησης.
Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος 1-0 (45+2' Μάρτιν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: