ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου η συνεδρίαση της Super League!!!

Σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος" θα γίνει τελικά η συνεδρίαση της Super League, προς αποφυγή επεισοδίων. Live από το Contra.gr όλες οι εξελίξεις.
13:55 Μοτοσικλέτες αστυνομικών έκαναν την εμφάνισή τους σε όλη τη διαδρομή από την Αστροναυτών ως το αεροδρόμιο. Ως τώρα η κατάσταση είναι απόλυτα ελεγχόμενη.
14:01 Από το βράδυ της Πέμπτης (24/02) που οι άνθρωποι της Super League ενημερώθηκαν ότι θα γίνει ειρηνική διαμαρτυρία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είχαν το πλάνο να γίνει το έκτακτο Δ.Σ. σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου.
14:03 Υπάρχουν διακριτικά μέτρα ασφαλείας στο "Sofitel". Οι περισσότεροι παράγοντες έχουν φτάσει εδώ και μισή ώρα στο ξενοδοχείο, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφίχθη με την προσωπική του φρουρά. Αυτή την ώρα φτάνουν σιγά σιγά και οι δημοσιογράφοι, καθυστερημένοι, καθώς ειδοποιήθηκαν λίγα λεπτά νωρίτερα για την αλλαγή του μέρους που θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Δ.Σ.
14:06 Μόλις έφτασαν και οι τελευταίοι παράγοντες. Είναι οι Δημήτρης Γόντικας και Τζόνι Βεκρής, εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού.
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., η συνεδρίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" και θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η πρόταση μομφής που κατέθεσε η "πράσινη" ΠΑΕ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης".
Στα γραφεία της Super League βρίσκονται δύο περιπολικά και περίπου 10 αστυνομικοί μπροστά από την είσοδο της διοργανώτριας αρχής, ενώ στον απέναντι δρόμο υπάρχουν 30 άτομα χωρίς διακριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: