ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: Άρης-Ολυμπιακός 1-2 (videos)

Πέρασμα τίτλου του Ολυμπιακού από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά απέδειξαν ότι έχουν τη στόφα του πρωταθλητή και πλέον κρατούν πολύ σφιχτά στα χέρια τους το φετινό πρωτάθλημα. Με τη 10η διαδοχική νίκη, απόλυτα άξια βάσει απόδοσης και σπάζοντας την κακή παράδοση της Θεσσαλονίκης (σ.σ. νίκησε μετά από 14 ματς) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1, βρίσκεται στο +10 από τον Παναθηναϊκό τον οποίο και υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική!
Ο Άρης κόντρα στη ροή του ματς προηγήθηκε με τον Νέτο, αλλά ο Τζιμπούρ με το παρθενικό του τέρμα με την «ερυθρόλευκη» και ο άνθρωπος-κλειδί της ομάδας στο δρόμο προς την κορυφή, Νταβίντ Φουστέρ έβαλε ξανά τη σφραγίδα του και χάρισε στην ομάδα του μια πολύ σημαντική νίκη. Σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές προχώρησε ο Βαλβέρδε...
Παρακολουθείστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μέσω του LIVE του Sportnooz:
Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Άρη που έχουν γεμίσει κάθε γωνιά της έδρας τους.
19:33 Ο Τάσος Σιδηρόπουλος σφυρίζει για πρώτη φορά στην αναμέτρηση...
Η τριάδα των Ριέρα-Μιραλάς-Τζιμπούρ αλλάζει συνεχώς θέσεις μέσα στο γήπεδο.
9' Πρώτη κίτρινη στο ματς στον Φατί για μαρκάρισμα στον Ριέρα.
13' Εντυπωσιακή αντεπίθεση του Ολυμπιακού! Με δύο μπαλιές ο Ιμπαγάσα έβγαλε τον Μιραλάς μόνο του προς τα δεξιά στην περιοχή του Βελλίδη, τον Μιραλάς ο οποίος δεν πλάσαρε σωστ
17'-ΓΚΟΛ: Άρης-Ολυμπιακός 1-0. Σκόρερ ο Νέτο. Σε απομάκρυνση του Πρίττα ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα πήγε στον Κόκε που με τακουνάκι πέρασε στον Μπομπαντίγια, αυτός ίσα που την ακούμπησε προς τον Νέτο και ο Βραζιλιάνος πρόλαβε τον Μέλμπεργκ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει, Πάρντο.
Στον Νέρι Καστίγιο έτρεξε ο σκόρερ και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε. Κόντρα στη ροή που είχε μέχρι τώρα το ματς ο Άρης πήρε το προβάδισμα.
Ζαϊρί και Πάντελιτς σήκωσε για ζέσταμα ο Βαλβέρδε.
23' Γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Τζιμπούρ η μπάλα πολύ ψηλά.
25' Ο Ιμπαγάσα κέρδισε τη μπάλα από τον Πρίττα που ολιγώρησε, πάσαρε στον Φουστέρ, ωστόσο ο Ισπανός δεν έβγαλε την κάθετη, αλλά επέλεξε με ατομική προσπάθεια να μπει στην περιοχή του Βελλίδη ο οποίος τον πρόλαβε.
26' Κίτρινη στον Ιμπαγάσα.
Ετοιμάζει αλλαγή πριν το ημίωρο ο Βαλβέρδε. Ο Ζαϊρί είναι έτοιμος να πάρει θέση αντικαθιστώντας τον Μιραλάς που τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση.
27' Ο Τζιμπούρ με βολέ στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Βελλίδη.
27' Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαϊρί στη θέση του Μιραλάς.
28' Σέντρα του Μπομπαντίγια, ανάποδο ψαλίδι του Κόκε, ψηλά άουτ.
39'-ΓΚΟΛ: Άρης-Ολυμπιακός 1-1. Σκόρερ ο Τζιμπούρ. Τριγωνάκι Φουστέρ-Ιμπαγάσα-Τζιμπούρ με τον Αργεντινό να πασάρει πολύ όμορφα στον Αλγερινό και τον Τζιμπούρ με δυνατό σουτ να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον Βελλίδη. Με το πρώτο γκολ του Τζιμπούρ με την «ερυθρόλευκη» ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
20:20 Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Άρης-Ολυμπιακός 1-1.
20:37 Έναρξη στην επανάληψη. Καμία αλλαγή από τους Μιχαλήτσο και Βαλβέρδε.
Ντουντού, Χολέμπας και Πάντελιτς «ζεσταίνονται» από τους «ερυθρόλευκους».
49' Ο Ολυμπιακός ζητά πέναλτι σε τράβηγμα του Πρίττα πάνω στον Ριέρα μετά από φάουλ του Ιμπαγάσα. Το ριπλέι δικαιώνει τους «ερυθρόλευκους».
53' Καλή στιγμή για τον Άρη με τον Φατί να πασάρει στον Τόχα και τον Κολομβιανό να πιάνει το αριστερό βολέ, πάνω από τα δοκάρια του Πάρντο.
59' Από μία κίτρινη σε Ριέρα και Βελλίδη μετά από ένταση που επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο όταν ο Μοδέστο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαγγέλη. Στο ριπλέι φάνηκε ότι ο Γάλλος δεν έχει δίκιο.
73' Από μία αλλαγή για τις δύο ομάδες. Ο Τοροσίδης στη θέση του Μανιάτη ο οποίος ζήτησε την αλλαγή επικαλούμενος πρόβλημα στο δεξί του πόδι, ενώ ο Νέρι Καστίγιο αντικατέστησε τον Μπομπαντίγια.
75'-ΓΚΟΛ: Άρης-Ολυμπιακός 1-2. Σκόρερ ο Νταβίντ Φουστέρ! Ο Ιμπαγάσα σέντραρε ο Τζιμπούρ δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά, ο Μίσελ απομάκρυνε πάνω στον Ισπανό επιθετικό του Ολυμπιακού που με φανταστικό γυριστό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Βελλίδη.
79' Όλα για όλα για τον Άρη με τον Τσέζαρεκ να παίρνει τη θέση του Πρίττα.
82' Τρίτη (!) αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας στη θέση του Μπράβο με τον Ισπανό ν' αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού.
86' Τρίτη αλλαγή και για τον Άρη με τον Πορτίγια ν' αντικαθιστά τον Τόχα.
89' Καλή στιγμή για τον Άρη. Ο Καστίγιο γέμισε και ο Τσέζαρεκ με γυριστή κεφαλιά απείλησε τον Πάρντο.
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
90+1' Κίτρινη στον Ρονάλντο Γκιάρο για φάουλ στον Ριέρα.
21:25 Λήξη αγώνα, Άρης-Ολυμπιακός 1-2
Άρης-Ολυμπιακός 1-0 (17' Νέτο)
Αρης-Ολυμπιακός 1-1 (39' Τζιμπούρ)

Αρης-Ολυμπιακός 1-2 (75' Φουστέρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: