ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί κόβονται Καραμέρος-Χαριτάτος [video]

Σάλος στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια από πληροφορίες οτι κόβονται Καραμέρος-Χαριτάτος από τον ΑΝΤ1. Περίεργο blog που φέρεται να ανήκει στον Καραμέρο δημοσιεύει αρνητικά νέα για τον ΑΝΤ1. Ποια η αλήθεια;
Έντονες είναι οι πληροφορίες οτι Καραμέρος-Χαριτάτος κόβονται από τον ΑΝΤ1. Ποιοι οι λόγοι;
Ένας από τους λόγους που δεν πάει καλά η εκπομπή 10-1 των ΚαραμεροΧαριτάτων είναι οτι πολλά πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν πάνε καλά σε τηλεθέαση (X-Factor, Next Top Model, Top Chef), οπότε Καραμέρος-Χαριτάτος δεν έχουν προγράμματα να προβάλλουν.
Ο ανταγωνισμός φέτος με την έλευση Σκορδά-Λιάγκα είναι επίσης πολύ μεγαλύτερος από πέρσι. Ρόλο έπαιξαν και οι ατυχείς δηλώσεις του Σπύρου Χαριτάτου οτι το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά εκμεταλλεύεται την εγκυμοσύνη για να κάνει νούμερα.
Αυτό όμως που φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι η πληροφορία οτι ο Γιώργος Καραμέρος έχει στην ιδιοκτησία του blog-site που βγήκε στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και έσπευσε να προβάλει αρνητικά νέα για τον ΑΝΤ1. Το συγκεκριμένο blog-site που αποδίδεται στον Καραμέρο δημοσίευσε πρώτο την είδηση οτι η Moody’s υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του ΑΝΤ1, που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Η αλήθεια είναι οτι το επιμαχο blog-site ΔΕΝ ανήκει στον Γιώργο Καραμέρο και η εμπλοκή του στη φημολογία για διακοπή των ΚαραμεροΧαριτάτων αποδίδεται από τον δημοσιογράφο σε προβοκάτσια εναντίον του. Σκοτεινό παρασκήνιο στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 που θα έχει και συνέχεια.
Δείτε βίντεο με παρασκήνιο γιατί κόβονται Καραμέρος-Χαριτάτος:
 Τα ονόματα που ακούγονται πάντως ως αντικαταστάστες των ΚαραμεροΧαριτάτων (Ευγενία Μανωλίδου, Χρήστος Φερεντίνος) είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, καθώς κανείς τους δεν δέχεται να γεμίσει τρύπες στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: