ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ράδιο Αρβύλα και τα δώρα των ερωτευμένων!!! (video)

Σε ρυθμούς Αγίου Βαλεντίνου κινήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα», που έδωσαν συμβουλές και πρότειναν δώρα για τους ερωτευμένους!
Την τιμητική του πάντως είχε ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εκπομπή του... «Καλημέρα Έρωτα».
Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έδειξαν αποσπάσματα από την σημερινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, που μίλησε για την αγάπη. Κάθε φράση του παρουσιαστή συνοδευόταν και από το ανάλογο απόφθεγμα! Για παράδειγμα: «Ποτέ δεν ρωτάς τον άλλο πότε σ’ αγαπάει, γιατί τότε δεν αγαπάς, θέλεις να επιβεβαιώνεσαι. Γιώργος Παπαδάκης. Η ευθύνη στην αγάπη είναι και των δύο πλευρών, Γιώργος Παπαδάκης».
«Καλημέρα Έρωτα! Με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μια φορά τον χρόνο, στις 14 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1», κατέληξε το βίντεο, ενώ ο Αντώνης Κανάκης έκανε λόγο για... special edition εκπομπές.
Όσο για το πιο κορυφαίο δώρο για ερωτευμένους;
Τα «Love Zarzavatics» και «Sex Zarzavatics» από τα λαχανικά «Μπάρμπα Καψούρης», με ντομάτες, πατάτες και μελιτζάνες σε σχήμα καρδιάς, που εγγυώνται το πιο ερωτικό... καψουριμάμ μπαϊλντί!
Από την σάτιρα της εκπομπής δεν ξέφυγε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αποκάλυψε ότι έριξε την Ευγενία Μανωλίδου… μιλώντας της αρχαία!
Οι «Ράδιο Αρβύλα»εκμεταλλεύτηκαν την «ευκαιρία» και είπαν να ενημερώσουν τον κόσμο για το νέο μοναδικό προϊόν που θα κυκλοφορήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο τη σοφία του: το «αρχαιοελληνικόν Λεξικόν δια ορθόν Καμάκιον»!
«Είσαι μόνος, έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να βρεις γυναίκα αλλά… τζίφος; Ήρθε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο γκουρού του έρωτα, για να σας δώσει τη λύση!» ξεκίνησε το βίντεο που παρουσίασε το περίφημο «Λεξικόν»
Μερικές σούπερ ατάκες:
«Επιθυμείς να εξέλθουμε;» - «Θέλεις να βγούμε;»
«Ποίον βρέφος συ ει;» - «Τι μωρό είσαι εσύ;»
«Σακχαροποιήτωρ ήτο ο πατήρ σου;» - «Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: