ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κεραυνός σκόρπισε τον τρόμο σε γήπεδο στην Κολομβία!!! (VIDEO)

Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι ποδοσφαιριστές της Seguros La Equidad και της Atlético Nacional στην... Κολομβία, όταν ξέσπασε καταιγίδα και έπεσε κεραυνός δίπλα στο γήπεδο «Nemesio Camacho El Campín» της Μπογκοτά, την ώρα του μεταξύ τους αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος!
Ο θόρυβος από τις αστραπές και τις βροντές σκόρπισε πανικό σ’ όλους τους παίκτες, που έπεσαν στο χόρτο για να προφυλαχθούν. Παρότι μάλιστα οι Κολομβιανοί φημίζονται για το θάρρος τους, υπήρχαν μερικοί που έκαναν έντρομοι τον σταυρό τους, αφού η θεομηνία τους έκανε να φοβηθούν ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.
Όπως ήταν φυσικό, το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά και οι παίκτες έτρεξαν κάτω από το πλαστικό σκέπαστρο, προκειμένου να προστατευθούν από τους κεραυνούς. Έπειτα από λίγο, όμως, η καλοκαιρινή μπόρα τελείωσε και το ματς μπόρεσε να συνεχιστεί κανονικά, χωρίς κανείς να πάθει κακό. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία 1-1, αλλά στην πραγματικότητα όλοι ήταν χαρούμενοι στη λήξη της αναμέτρησης, επειδή βγήκαν σώοι και αβλαβείς…
Δείτε τις αντιδράσεις των έντρομων παικτών, όταν άρχισαν να πέφτουν κεραυνοί και αστραπές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: