ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η συγνώμη της Vodafone για τα μηνύματα στην Αίγυπτο!!!

Να διαχωρίσει τη θέση της σε ότι αφορά τα μηνύματα με φιλοκυβερνητικό περιεχόμενο που εστάλησαν στην Αίγυπτο έσπευσε η Vodafone. Όπως αναφέρει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας αναγκάστηκε να μεταδώσει στους συνδρομητές της επίσημα μηνύματα, τα οποία δεν αποδίδονταν σαφώς στην κυβέρνηση, ωστόσο τόνισε ότι διαμαρτυρήθηκε γι αυτό.
Η συγνώμη της Vodafone για τα μηνύματα στην Αίγυπτο
Οι αρχές της Αιγύπτου έκαναν χρήση ενός νόμου που υποχρεώνει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας (Vodafone, Mobinil και Etisalat) να αναμεταδίδουν επίσημα μηνύματα που προορίζονται για τον πληθυσμό, με τη μορφή SMS.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου ένα από αυτά τα SMS ανέφερε: «Οι ένοπλες δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλειά σας και δεν θα προσφύγουν στη βία εναντίον αυτού του μεγάλου λαού», ενώ ένα άλλο τόνιζε: «Καλούμε κάθε μητέρα, πατέρα, αδελφή ή αδελφό, και κάθε αξιότιμο πολίτη να προστατεύσουν τη χώρα».
Ένα τρίτο σημείωνε: «Προς τους νέους της Αιγύπτου: προσέξτε τις φήμες, ακούστε τη φωνή της λογικής, η Αίγυπτος είναι πάνω απ' όλα, προστατεύστε την».

Δεν υπάρχουν σχόλια: