ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ – ΔΕΣΚΑΤΗ 0-1

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ελαφριά υπεροχή και δίκαια να κατακτούν τους τρεις βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 15λεπτο έχασαν δυο σπουδαίες ευκαιρίες.
Στο 6’ ο Τσιρώνας έκανε μπάσιμο, έβγαλε έξοχη κάθετη μπαλιά στον Σιώλα που επιχείρησε το δυνατό σουτ, η μπάλα έγλυψε το δοκάρι και έφυγε άουτ.Στο 15’ ο Σαμαράς εκτέλεσε φαουλ, ο Σιώλας πήδηξε ψηλότερα από όλους έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων .
Από κει και πέρα η Δεσκάτη πήρε τα ηνία του αγώνα και ήταν αυτή που δημιούργησε τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες.
Στο 36’ ο Παπατσάνης ξέφυγε από πλάγια επιχείρησε σέντρα σουτ, ο Τσιάμας ξεγελάστηκε , η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του 0-1.
Στο 70’ ο Δρουμπουρας έκανε επέλαση από πλάγια, έβγαλε τη σέντρα και ο
Μπαρμπούτας πετάχτηκε στην τροχιά της μπάλας έκανε την καρφωτή κεφαλιά, ο Τσιάμας μπλόκαρε δύσκολα.
Στο 80’ προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ του Πιτιλάκου έξω από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλά του σε κόρνερ ο Τσιάμας.
Στο 83’ ο Παπατσάνης που ήταν από τους καλύτερους της αναμέτρησης έκανε άνω κάτω την αμυντική διάταξη της Αμυγδαλιάς, επιχείρησε το σουτ, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο κάθετο δοκάρι.
ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ :Τσιάμας, ΛΙΑΚΑΣ, ΚΟΥΤΑΛΗΣ, Σαρτικίδης, Λιάμπος, ΜΠΛΑΝΤΟΣ, Σιώλας, ΖΙΩΓΑΣ, Τσιρώνας, Σαμαράς, ΣΙΩΛΑΣ (Καραμήτρος).
ΔΕΣΚΑΤΗ : Ζεμπίρης, Κόγιος, Κατής, Γκουγκογιάννης, ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ, ΔΡΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, Λαγιοκαπας, Λαγιόκαπας Χ. ΠΙΤΙΛΑΚΟΣ (Μπαρμπούτας).

http://fotisbazakas.blogspot.com/2011/03/0-1_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: