ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΔΕΣΚΑΤΗ – ΚΑΡΠΕΡΟ 1-0

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Δεσκάτη επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του Καρπερού και αναρριχήθηκε περισσότερο στη βαθμολογία.
Το Καρπερό με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση όμως στο τελευταίο 5λεπτο μπορούσε να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το φιλμ της αναμέτρησης


Στο 5’ ο Παπατσάνης μεταβίβασε στον Κακούσιο που έκανε το σουτ, ο Τσανεκλίδης απέκρουσε.
Στο 25’ ο Γκουγκογιάννης συνεργάστηκε με τον Κατή που από καλή θέση σούταρε δυνατά, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 43’ προσωπική ενέργεια και ευθύβολο σουτ του Πετσιδήμου υποχρέωσε τον Ζεμπιρη σε δύσκολη επέμβαση.
Στο 54’ έξοχη μπαλιά τρύπα του Ράντζα στον Παπατσάνη που σε τετ α τετ πλάσαρε χλιαρά , ο τερματοφύλακας μπλόκαρε.
Στο 69’ ιδανικός συνδυασμός Κακούσιου – Παπατσάνη –Δρούμπουρα, ο τελευταίος πέρασε τον αντίπαλό του και με ιδανικό πλασε πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.
Στο 75’ο Λαγιόκαπας βρήκε στο ύψος της περιοχής τον Σωτήρη που έκανε το σουτ ο Τσανεκλίδης απέκρουσε έξοχα.
Στο 85’ ο Πετσιδήμος έφυγε στην επίθεση, βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Κυρακλίδη που προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ο Ζεμπίρης είχε αντίθετη άποψη και με εξαιρετική απόκρουση κράτησε τη νίκη για τον Καμβουνιακό.
Στο 89’ ο Δρούμπουρας έδωσε στον Σωτήρη που έβγαλε ασίστ στον Παπατσάνη όμως στο αδύναμο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε άουτ.

ΔΕΣΚΑΤΗ : ΣΕΜΠΙΡΗΣ, Λαγιόκαπας, ΚΟΓΙΟΣ, Παπακωνσταντίνου, Κατής, ΓΚΟΥΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ράντζας, Πετσούλας, ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ, Παπατσάνης, Λαγιόκαπας Ε. (ΔΡΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, Σωτήρης, Τσικρίκης)

ΚΑΡΠΕΡΟ : ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ, ΖΥΓΟΥΡΑΣ, Κατσανίδης, ΡΟΤΣΙ, Παπαγεωργόπουλος, Τσελα, Πετσιδήμος, Τσανεκλίδης Κ. Καλιακάτσος, Κατσίκας, Κοντούλας (Κυρακλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: