ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ιστορία φρίκης στο Τέξας: Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε ένα 11χρονο κορίτσι στο Cleveland.

Για συμμετοχή στο έγκλημα κατηγορούνται 18 νεαροί.
Το εγκαταλελειμμένο σπίτι και το βίντεο που οδήγησε τις αρχές στον εντοπισμό των δραστών
Η αποκάλυψη του ομαδικού βιασμού 11χρονης από ομάδα 18 ατόμων έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του Τέξας.
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών ξεκίνησαν μετά τις Ευχαριστίες, όταν μία συμμαθήτριά της είδε ένα βίντεο που κυκλοφορούσε μεταξύ των μαθητών και απεικόνιζε τον βιασμό.
Από το βίντεο, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου το 11χρονο κορίτσι δέχτηκε την επίθεση, και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη 18 νέων με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε ομαδικό βιασμό.
Ορισμένοι από τους δράστες, ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων είναι τα 27, έχουν κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, ληστεία ή ακόμα και ανθρωποκτονία σε μία περίπτωση.
Πέντε ύποπτοι είναι μαθητές στο γυμνάσιο του Cleveland, εκ των οποίων δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ, ενώ ένας 21χρονος είναι γιος μέλους του συμβουλίου του σχολείου.
Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινωνία του Τέξας, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα στους κατοίκους.
"Κατέστρεψε την κοινότητά μας. Αυτά τα παιδιά πρέπει να ζήσουν με αυτό για την υπόλοιπη ζωή τους", σημείωσε ο Sheila Harrison, υπάλληλος νοσοκομείου.
Υπήρξαν όμως και κάτοικοι που ανέφεραν ότι το θύμα επισκεπτόταν διάφορους φίλους της στη γειτονιά επί μήνες, παρατηρώντας ότι ντυνόταν ακατάλληλα για την ηλικία της.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: