ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σοκ: Βρέφος 1,5 έτους νεκρό από σεξουαλική κακοποίηση

Την απόλυτη βαρβαρότητα έζησαν οι γιατροί όταν μία... μητέρα ρομά που διέμενε με την οικογένειά της στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, έφερε αιμόφυρτο ένα βρέφος 1,5 έτους.
Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι το παιδάκι είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά. Παρά τις φροντίδες του δεν κατάφεραν να το σώσουν και εξέπνευσε το απόγευμα της Πέμπτης. Η αστυνομία διαπίστωσε πως δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι ο πατέρας του, επίσης ρομά, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει κακοποιήσει και την οκτάχρονη κόρη του η οποία φέρει τραύματα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου, σε αντίθεση με το βρέφος, το 8χρονο κοριτσάκι δεν έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.
Ο 24χρονος πατέρας των κοριτσιών, ο οποίος προσήχθη ήδη και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Πριν φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στα ίχνη του, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε διάφορες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό ακινητοποιήθηκε αστικό λεωφορείο στην περιοχή της Λαχαναγοράς, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 24χρονος επέβαινε σ’ αυτό. Τελικά, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή των ΚΤΕΛ, στη Μενεμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: