ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

16χρονο Ελληνόπουλο στην Bayern Μονάχου!!!

Μετά την Χόφενχαιμ, πάει στο Μόναχο
Ο 16χρονος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Ντινιωτάκης, μετά τις συντονισμένες ενέργειες του μάνατζέρ του, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, αλλά και την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ στην οποία ανήκει, κλήθηκε να μεταβεί στην Γερμανία, καθώς ήρθε...

επίσημη πρόσκληση από την Μπάγιερν Μονάχου. Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, θα συμμετάσχει στις προπονήσεις των ομάδων U-17 και U-19 του γερμανικού συλλόγου με στόχο την υπογραφή ενός επαγγελματικού συμβολαίου.
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως νεαρός επιθετικός, δοκιμάστηκε ήδη από την Χόφενχαϊμ (TSG Hoffenheim 1899), τον Ιανουάριο, όπου άφησε άριστες εντυπώσεις. Εκεί τον είδε ο σκάουτερ τη Μπάγιερν, και ζήτησε να δοκιμαστεί και για λογαριασμό της ομάδας του Μονάχου.
Ο Αστέρας απάντησε θετικά, στο αίτημα της Μπάγιερν, μετά το γραπτό αίτημα της Μπάγιερν.
Ο Ντινιωτάκης, μετά τις καλές εμφανίσεις του με την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, προβιβάστηκε το τελευταίο διάστημα στην Β΄ ομάδα των Κ-20 της Τρίπολης.
O Γιάννης Ντινιωτάκης, είναι γεννημένος στις 14-06-1994 και έχει ύψος 1.75. Άρχισε από το χώρο του μηχανοκινήτου αθλητισμού κατακτώντας πανελλήνιες διακρίσεις στο Πρωτάθλημα καρτ. Στην συνέχεια τον κέρδισε ο χώρος του ποδοσφαίρου. Πριν τον Αστέρα, όπου βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια, αγωνίστηκε σε πολλές ακαδημίες, όπως στην Χαραυγή Πειραιά, Ατρόμητο Αθηνών, Αστέρα Κερατσινίου.
Αποτέλεσε μέλος σε όλα τα τμήματα των Μικτών Ενώσεων της ΕΠΣ Πειραιά.
Ρεπορτάζ: Δώρα Ιωακειμίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: