ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Εορδαϊκός 2-0

Νίκη με 2-0 τέρματα που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσαν χθες το απόγευμα οι πόντιοι της Κατερίνης υποδεχόμενοι τον Εορδαϊκό στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης πιστοποιώντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Το πρώτο "μισό" της χθεσινής αναμέτρησης ανήκει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον Λαζαρίδη ενώ στην επανάληψη οι Κατερινιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και με δυο τέρματα από εκτελέσεις στημένων φάσεων του Κυρτέγου και προσπάθειες των Παπαγιαννόπουλου, Τροϊρη πήραν τρίποντο "χρυσάφι".
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 5' ο Τομαράς σέντραρε από δεξιά, ο Άγγος έκανε το σουτ εν κινήσει, η μπάλα όμως πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λαζαρίδη.
Στο 30' ο Μουρατίδης έβγαλε μπαλιά στο Γούλα, αυτός μέσα από την περιοχή και δεξιά πλάσαρε συρτά, αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε με τα πόδια.
Στο 53' κόρνερ του Σαββίδη από αριστερά, κεφαλιά του Κομβολίδη, η μπάλα άουτ.
Στο 68' ο Κυρτέγος εκτέλεσε φάουλ, και ο Παπαγιαννόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1 - 0 για την ΑΕ Ποντίων.
Στο 74' ο Βεϊδαμενίδης με προβολή έκοψε την τελευταία στιγμή τον Παυλίδη που ετοιμαζόταν να σουτάρει.
Στο 76' από εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου, ο Τροΐρης στο πρώτο δοκάρι με προβολή έκανε το 2-0.
Στο 90' από πάσα του Παπαστεργίου, ο Σαββίδης του σουτ, η μπάλα άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαλουχίδης (Κιλκίς), ΒΟΗΘΟΙ: Αποστολίδης, Λαζαρίδης (Κιλκίς).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Γιώτης Σταματόπουλος)
Λαζαρίδης, Βεϊδαμενίδης, Νάϊντος, Παπαγιαννόπουλος, Γούλας (69' Παπαδόπουλος), Σαββίδης, Τροϊρης, Λιόλιος, Βελώνης (60' Κυρτέγος), Κομβολίδης (79' Παπαστεργίου), Μουρατίδης.
Εορδαϊκός (Γιώργος Στράντζαλης)
Λοντίγκιν, Ταφαρλής, Τσιανάκας (75' Κουρούπης), Δεληζήσης, Καραμπατζάκης, Παυλίδης, (78' Σικαλόπουλος) Μπελεβέτης, Κουτσουρές, Άγγος, Προβίδας, Τομαράς (65' Πασιαλής).
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Στράντζαλης(προπονητής Εορδαϊκού)
"Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες και εμείς ίσως να δικαιούμασταν "κάτι" από το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι Κατερινιώτικη ομάδα έδειξε στο γήπεδο πως "θέλει" περισσότερο το ματς και σημείωσε δυο τέρματα είναι στημένες φάσεις.
Εμείς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως αλλά και οργανωτικά και μπορεί να μην έχει "βγει" μέχρι τώρα είναι τα έξω είναι υπάρχουν.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, είναι καλή και οργανωμένη ομάδα και τέτοιες ομάδες χρειάζεται η κατηγορία, ειμαι σίγουρος θα τα καταφέρει."
Γιώτης Σταματόπουλος(προπονητής ΑΕ Ποντίων)
"Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα της κατηγορίας που μας δίνει μεγάλο προβάδισμα για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν και γι' αυτό έγινε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος πατούσε καλύτερα στο χορτάρι όμως η επιτυχία μας είναι δίκαιη γιατί στην επανάληψη ήμασταν ανώτεροι και εκμεταλλευθήκαμε τις στημένες φάσεις.
Ευχαριστώ τον συνάδελφο για τα καλά λόγια για την ομάδα μου, τέλος θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν τη νίκη στους αδελφούς Παπαδόπουλου τον πρόεδρο Θοδωρή και το αδελφό του γιατί το αξίζουν πραγματικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: