ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 3-0 (3-0)

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
18η αγωνιστική

Σάββατο: 12-03-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ

Κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι αποδείχθηκε τελικά η αναμέτρηση μεταξύ των Γρεβενά Αεράτα και του Αλιάκμονα Κιβωτού, αφού η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου «καθάρισε» από το α΄ημίχρονο το ματς, παραμένοντας ταυτόχρονα η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας.
Τα Αεράτα στο α΄ημίχρονο έλεγχαν πλήρως το ρυθμό του αγώνα, με συντριπτική κατοχή της μπάλας και φοβερή αλληλοκάλυψη των γραμμών. Πέτυχαν τρία γκολ, ενώ δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου από την πρωτοπόρο Κιβωτό, που παρουσιάστηκε άχρωμη και αναιμική στον αγωνιστικό χώρο προς έκπληξη όλων όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο μια φορά η Κιβωτός επισκέφθηκε με αξιώσεις την εστία του Βίδρα, όταν επικίνδυνη σέντρα σουτ του Στεργιόπουλου από πλάγια αριστερά, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.
Στο β΄μέρος, αφού είχε κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλύτερος με την Κιβωτό να ανεβάζει την απόδοσή της και τα Γρεβενά Αεράτα να παίζουν περισσότερο απελευθερωμένα. Δημιουργήθηκαν και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί κάποιο τέρμα.
Α’ ημίχρονο
6ο λεπτό – Λάθος των αμυντικών της Κιβωτού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ντινόπουλος, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής βλέποντας εκτός θέσης τον Σαριδάκη, με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ, σημείωσε το 1-0.
16ο λεπτό - Μακρινό σουτ του Ελευθεριάδη, δεν ανησύχησε καθόλου το Βίδρα.
17ο λεπτό - ΄Εξοχη μεταβίβαση του Κατσαντώνη στο Ντινόπουλο, που σούταρε δυνατά για να περάσει η μπάλα σύρριζα άουτ.
29ο λεπτό – Καταπληκτική ασίστ του Αναστασιάδη στον Παπακώστα, που από θέση τετ-α-τετ με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0.
36ο λεπτό – Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Στεργιόπουλου από πλάγια αριστερά, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.
39ο λεπτό – Ο Σ. Μπαλοδήμος βρήκε το Ντινόπουλο μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος σούταρε δυνατά για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.
42ο λεπτό – Κόρνερ εκτέλεσε ο Σ. Μπαλοδήμος από δεξιά και ο Δημητριάδης πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-0.
44ο λεπτό – Απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Χατζηγιετήμ, απέκρουσε στη γωνία του ο Βίδρας.
Β’ ημίχρονο
59ο λεπτό – Καλό σουτ του Χατζηγιετήμ πέρασε άουτ.
60ο λεπτό – Ασίστ του Αναστασιάδη στον Ντινόπουλο που από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει το Σαριδάκη που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
64ο λεπτό – Βολίδα του Ζυγούρα από τα 25 μ. πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.
65ο λεπτό – Διείσδυση του Θ. Δημόπουλου από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα για να αστοχήσει με κεφαλιά ο Δημητριάδης από κοντά.
67ο λεπτό – Ωραία πάσα του Στεργιόπουλου στον Ελευθεριάδη που βρέθηκε μόνος από πλάγια δεξιά, πλάσαρε για να «γλείψει» η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.
70ο λεπτό – Βολίδα του Πουρνάρα μετά από λανθασμένη απόκρουση του Τσεπίδη, πέρασε ελάχιστα άουτ.
81ο λεπτό – Ασίστ του Αναστασιάδη στον Π. Λάλλο, που αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.
88ο λεπτό – Τετ-α- τετ ο Στεργιόπουλος που έχασε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής, πλασάροντας άουτ.
Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ. Μπαϊραμίδη, Τέμη, Μπισούκη (Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Οικονόμου, Κατσαντώνης, Τσεπίδης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Σ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος (86΄ Μπαρμπαγιάννης), Π. Λάλλος (83΄Βιτορίνο), Παπακώστας (72΄ Κοτενίδης), Ντινόπουλος
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ (Γιάννης Κοιλανίτης) : Σαρηδάκης, Δ. Σταμπολίδης, Τεντόγλου, Παπαδόπουλος, Χατζηγιετήμ, Ελευθεριάδης, Αραβόπουλος, Στεργιόπουλος, Αθ. Κουλέτσος (67΄Πουρνάρας), Ζυγούρας (81΄Ντεληνάτσιος), Ζουπουνίδης (87΄Χατζημιχαηλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: