ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Παππούς ετών 35 στην Κρήτη!!!

Οι περισσότεροι στην ηλικία του δεν έχουν ακόμη δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, εκείνος σε ηλικία 17 ετών έγινε πατέρας και στα 33 του χρόνια παππούς!
Ο λόγος για τον Δημήτρη Κίτσα ηλικίας 35 ετών τον οποίο γνωρίζουν καλά οι λάτρεις του τοπικού ποδοσφαίρου μιας κι ο ίδιος είναι ποδοσφαιριστής κρητικών ομάδων εδώ κι αρκετά χρόνια.
Ο Δ. Κίτσας ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα αλλά στην Κρήτη μένει τα τελευταία 17 χρόνια, είναι ευτυχισμένος όπως μας λέει που έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία πατέρας αλλά και παππούς. Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίδα», ο ίδιος απολαμβάνει και την πατρότητα, αλλά και το γεγονός ότι έγινε τόσο γρήγορα παππούς!
Εξίσου όμως εντυπωσιακή είναι και η οικογενειακή διαδρομή της συζύγου του, η οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 14 ετών, γέννησε το πρώτο της παιδί λίγο καιρό μετά, ενώ η ίδια έγινε γιαγιά μπαίνοντας στην τρίτη δεκαετία της ζωής της.
Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τυλίσου Ηρακλείου γνώρισε την κατά δύο χρόνια μικρότερη σύζυγό του στο Ρέθυμνο, αν και εκείνη κατάγεται από το Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: