ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ – Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 4-1

Κυριακή: 20-02-2011
ώρα: 16.00 μ.μ.
Δημ. γήπεδο Φούφα Μουρικίου

Διαιτητής: Ν. Θεοδωρόπουλος ,  Σπ. Σωτηριάδης, Αντ. Κρομηλίδης (Φλώρινας)
Παρατηρητής: Λεωνίδας Φορτούνας (Θεσσαλίας)

Σε πραγματικό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι των υποβιβασμένων ο Μακεδονικός Φούφα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια όμως τον δρόμο προς τα δίχτυα τον βρήκαν στο δεύτερο 45λεπτο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 23’ διείσδυση του Κοτζαφίλιου από πλάγια και παράλληλη σέντρα, ο Καραγεωργίου ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν άστοχη.
Στο 30’ ο Φωτίου ξέφυγε, έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Κεραμιδά που έκανε καρφωτή κεφαλιά, ο Τσακστάρας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 47’ ο Σιμητός έφυγε στην επίθεση, έβγαλε στον Φωτίου έξοχη μπαλιά, αυτός από πλάγια θέση με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και άνοιξε το σκορ.
Στο 60’ ο Φωτίου προωθήθηκε, την κατάλληλη στιγμή έσπασε τη μπάλα στον Μούκα που με δυνατό συρτό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα του Φούφα.
Στο 70’ ο Μούκας εκτέλεσε κόρνερ, καταπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι του Φαχαντίδη, η μπάλα έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 80’ ο Κοτζαφίλιος έβγαλε μπροστινή μπαλιά, οι  αμυντικοί ολιγώρησαν, ο Κεραμιδάς το επωφελήθηκε και με ψύχραιμο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 85’ δυνατό ελεύθερο του Σακαρίδη, ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι όμως άφησε το πλεονέκτημα, ο Δημητριάδης που είχε περάσει αλλαγή πήρε τη μπάλα και σφράγισε τη νίκη του Φούφα.
Στο 90’ το γκολ της τιμής για την ομάδα του Σειρηνίου σε αυστηρό πέναλτι που υπέπεσε ο Τσαγγαλίδης, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκέτσιος και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Καλύτεροι από τον Φούφα οι Φωτίου, Φαχαντίδης, Κοτζαφίλιος, Κεραμιδάς, Σιμητός.
Από τη Σειρήνα ξεχώρισαν οι Αναγνώστου, Μπόζιαρης, Ιωαννίδης. 
 
ΦΟΥΦΑΣ: Σακαρίδης, Ιτσκος, Ποιμενίδης, Τσαγγαλίδης, Φαχαντίδης, Κοτζαφίλιος, Μούκας, Φωτίου, Κεραμιδάς, Καραγεωργίου, Σιμητός. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Δημητριάδης, Στεφανίδης, Μωισιάδης.
 
ΣΕΙΡΗΝΑ: Τσακστάρας, Βαζάκας, Πολύζος, Κυριακίδης, Φαλτάκας, Κουκουτσέλας, Μπόζιαρης, Ιωαννίδης, Αναγνώστου, Μπλάντος, Γεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι Τσιάτσιος, Λάμαρης, Γκέτσιος. 
fotis bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: