ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 5-0 (3-0)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Προημιτελικός
Τετάρτη: 29-03-2011
ώρα: 15.30 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ
Διαιτησία: Β. Βλάχος, Αρ. Νατσιόπουλος, Β. Τσέτσιλας (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
Υγιεινός περίπατος για την Α.Δ. Γρεβενών που συνέτριψε την Α.Δ. Φθιώτιδας με το ευρύ σκορ 5-0 και πήρε πανάξια την πρόκριση στους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος Αστυνομίας με το συνολικό 8-4.
Η Α.Δ. Γρεβενών ήταν το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο με τους φιλοξενούμενους να τα έχουν χαμένα και το ματς ουσιαστικά να τελειώνει στο α΄ημίχρονο.  Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων και η απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, οδήγησαν στο επιβλητικό 5-0, με τους φιλοξενούμενους να γκρινιάζουν συνεχώς για τις αποφάσεις των διαιτητών, να κάνουν ενστάσεις στο ημίχρονο και ν’ αμφισβητούν διαρκώς τη νομιμότητα του αγώνα, αντί να παίζουν ποδόσφαιρο. 
Αποτέλεσμα της απαράδεκτης αυτής συμπεριφοράς, ήταν το παιχνίδι πολλές φορές να γίνει αντιαθλητικό και επικίνδυνο, να υπάρχει καθυστέρηση 15 λεπτών στην έναρξη του β΄ημιχρόνου και φυσικά ο αγώνας να τελειώσει στο 65ο λεπτό. Απόλυτος ευτελισμός και δυσφορία στους φιλάθλους που πάρα τη συνεχή βροχόπτωση, παρακολούθησαν την αναμέτρηση.


Α’ ημίχρονο
4ο λεπτό – Με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Γκέτσιος, σημείωσε το 1-0.  
15ο λεπτό -  Πλάγιο άουτ εκτέλεσε από δεξιά ο Κύρκος, ο Καραγιάννης ξέφυγε, έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Ιωαννίδης με άπιαστη κεφαλιά πέτυχε το 2-0.  
19ο λεπτό – Φάουλ εκτέλεσε ο Ιωαννίδης, κεφαλιά του Δούμα από καλή θέση, πέρασε ελάχιστα άουτ.
27ο λεπτό – Μέσα στην περιοχή βρέθηκε ο Καραγιάννης και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.  
Β’ ημίχρονο

 53ο λεπτό – Ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη από αριστερά και με φανταστικό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.  
54ο λεπτό –  Καλό σουτ του Τασούλα, πέρασε λίγο άουτ.
60ο λεπτό –  Εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη από αριστερά, χόρεψε όποιον βρήκε μπροστά του και «πάρε βάλε» στον νεοεισελθόντα Ντάνα, που με κοντινή προβολή σημείωσε το τελικό 5-0.  
65ο λεπτό –  Λήξη του αγώνα
Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ.  Β. Βλάχος, Αρ. Νατσιόπουλος, Β. Τσέτσιλας (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ), που επέδειξαν ιώβεια υπομονή.
Α.Δ. Γρεβενών (Γιώργος Ισαακίδης): Κ. Λάχανος, Αν. Κύρκος, Κ. Χαντάβας, Δ. Τσιοπλής, Γ. Ταμπακάκος, Ν. Κακούσιος (59΄Γ. Κυρατζής), Δ. Γκέτσιος, Αβ. Ιωαννίδης (56΄Π. Ντάνας), Ευρ. Δούμας, Χ. Καραγιάννης, Α. Οικονόμου
Α.Δ. Φθιώτιδας:  Ζαλαώρας (45΄Καλοπίτας), Χαραλάμπους, Πετρόπουλος, Τσίγκας, Χαϊδης, Ζυγλοπίτης (16΄Τσίκνας), Λιάγκας, Κούκιας, Τασούλας, Ανυφαντής, Μέγας
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: