ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ανάβει απόψε στις 8.30, όλα τα φώτα η ΔΕΗ!

Αλλάζει ειδικά για την Ελλάδα η εκδήλωση «Η Ωρα της Γης» , με την οποία μας καλούσαν να σβήσουμε για μιά ώρα απόψε στις 20.30 το φως.
Η εκδήλωση μετετρέπεται σε » ώρα της ΔΕΗς» , η οποία θα ανάψει την ώρα αυτή όλα τα φώτα στην Ελλάδα, ακόμα και αυτά που είναι κομμένα γιατί είναι απλήρωτοι οι λογαριασμοί τους.
Οι διοργανωτές έκριναν ότι… η «Ωρα της Γης», γιορτάζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα, αφού είναι χιλιάδες τα σπίτια που δεν έχουν ρεύμα λόγω απλήρωτων λογαριασμών και θα ήταν πιο εντυπωσιακό το event, αν ειδικά στη χώρα μας, ανάψουν στις 8.30 όλα τα φώτα.
Γι αυτό καλούνται όλοι οι κάτοικοι στις 8.30 ακριβώς να πατήσουν το κουμπί και να ανάψουν το φως, για να στείλει η Ελλάδα, όσο πιο μακριά, το μεγάλο μήνυμα για την «Ώρα της ΔΕΗς»
Εντυπωσιακό ρεύμα πάντως η η κυβέρνηση και η ΔΕΗ .. Αυτό δεν προκύπτει από κάποια δημοσκόπηση , αλλά από τους λογαριασμούς ρεύματος, αφού κόβονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα, ενώ 400 εκατομμύρια ευρώ ήταν ι οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος μόνο μέσα στο 2010
Παρουσιάζονται διάφορα πρωτοφανέρωτα φαινόμενα.
- Νοικοκυραίοι που βρίσκονται σε απόγνωση, αντί να πειράζουν τις γυναίκες του ή άλλες στους δρόμους, πειράζουν το ρολόι της ΔΕΗ . Λίγοι όμως καταφέρνουν κάτι, αφού η ΔΕΗ έχει πάρει τα μέτρα της και το ρολόι του ρεύματος δείχνει μόνο την ώρα κι αυτή λάθος.
- ‘Άλλοι νοικοκυραίοι , συνδέονται με τους γείτονες και τους κλέβουν το ρεύμα με καλάσνικοφ.
Έχουμε και ένα καλό όμως. Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί προέρχονται απ’ όλη την γκάμα οικιακών καταναλωτών, κάτι που αποδεικνύει πόσο »αδυνατίζουν» και τα μεσαία »πορτοφόλια» και αυτό είναι το μόνο καλό, αφού έχουμε δωρεάν αδυνάτισμα .
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: