ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κάστινγκ σε Ουκρανές νοσοκόμες έκανε ο Καντάφι!

Η κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Λιβύης είναι καλή...
και ο ίδιος είναι ένας "εξαιρετικός ψυχολόγος", δήλωσε μία από τις Ουκρανές νοσοκόμες του.
Η νοσοκόμα, που βιντεοσκοπήθηκε κρυφά, μιλώντας σε ρεπόρτερ του ουκρανικού τηλεοπτικού δικτύου TVI, εγκατέλειψε τη Λιβύη στα τέλη Φεβρουαρίου και τώρα μένει σε ένα χωριό έξω από το Κίεβο. Μόνο το μικρό της όνομα -Οξάνα- έγινε γνωστό.
Ο Καντάφι είχε μια ομάδα νοσοκόμων από την Ουκρανία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Οξάνα, ήταν στην υπηρεσία του Λίβυου ηγέτη λίγο περισσότερο από δύο χρόνια. "Πριν από 2,5 χρόνια ο Καντάφι επισκέφτηκε την Ουκρανία" είπε, προσθέτοντας ότι πέρασε από συνέντευξη μαζί με άλλες υποψήφιες. Ο Καντάφι ήταν εκείνος που τους μίλησε.
"Ήταν σαν ένα κάστινγκ. Είναι εξαιρετικός ψυχολόγος" τόνισε η γυναίκα. Ο 68χρονος Καντάφι φαίνεται υγιής. "Δεν είναι φυσικά 20 χρόνων, πρέπει να ελέγχει την πίεσή του. Αλλά μάλλον είναι σε καλύτερη κατάσταση από εσένα" είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στο δημοσιογράφο.
Η Οξάνα αναφέρθηκε και στο «μύθο» ότι ο Καντάφι επιμένει να ζει σε σκηνή, όταν βρίσκεται στο εξωτερικό. "Δεν ζει, ούτε κοιμάται σε σκηνή και ούτε εμείς κοιμόμαστε μαζί του" υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: