ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Σήκωσαν έγκυο από την θέση της για να κάτσει ο Γκόρντον Μπράουν!

Πράγματα και θαύματα έγιναν σε πτήση της British Airways από το Αμπου Νταμπι στο Λονδίνο.
Προκειμένου η κουστωδία του πρώην πρωθυπουργου της Βρετανίας να ταξιδέψει business class αναστάτωσε ένα ολοκληρο αεροπλάνο.
Το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο αφού ζήτησαν από μια γυναίκα 7 μηνών έγκυο να εγκαταλειψει την πανάκριβη θέση της στην businnes class την οποία λόγω της κατάστασής της είχε κλείσει για να ταξιδέψει άνετα ο κ. Μπράουν....
Μολις έγινε γνωστό στο αεροπλάνο έγινε ανταρσία από τους επιβάτες οι οποίοι "στόλισαν" τον πρώην πρωθυπουργό με πολλά κοσμητικά επίθετα. Το εντυπωσιακό είναι οτι ηθελαν 6 θέσεις μεταξλυ των οποίων της εγκύου και του συζύγου της γιατρού στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό.
Ιδιαίτερα προκλητική ήταν η βοηθός του κ.Μπράουν η οποία πιστεύοντας οτι συνόδευε ακόμα τον πρωθυπουργό της χώρας φέρθηκε με κατάπτυστο τρόπο τόσο στο ζευγάρι, όσο και σε άλλους επιβάτες που διαμαρτυρήθηκαν.
'Ολα ξεκίνησαν όταν με δόλιο τρόπο οι υπεύθυνοι της εταιρείας στο check in στο Ομάν προσπάθησαν να κορόϊδέψουν το ζευγάρι και άλλους 4 επιβάτες λεγοντάς τους οτι θα πρέπει να πάνε στην οικονομική θέση γιατί είχε γίνει λάθος στην κράτηση.
Κάποιοι μάλιστα πιο άτυχοι από το ζευγάρι δεν μπήκαν ποτέ στο αεροπλάνο! Τελικά το ζευγάρι που είχε πληρώσει από 700 λίρες για το καθε εισιτήριο ταξίδεψε χώρια. Ο σύζυγος στην οικονομική θέση και η σύζυγος στην Businnes.
Πως όμως κατάλαβαν οι επιβάτες οτι κάποιος τους κορόϊδευε;
Κατά το πρώτο μέρος της πτήσης από το Ομάν στο Αμπου Ντάμπι οι επιβάτες που είχαν ξεβολευτεί κοίταζαν με απορία 6 κενές θέσεις στην κατηγορία business.
Η απορία τους λύθηκε όταν είδαν να μπαίνει στο αεροπλάνο στο Αμπου Ντάμπι ο Γκόρντον Μπράουν με την κουστωδία του.
Οργισμένη η 7 μηνών έγκυος πλησίασε τον Γκόρντον Μπράουν και την βοηθό του και τους τράβηξε φωτογραφία. Αυτό τους εξόργισε.
Η γυναίκα κατέθεσε επίσημα αίτημα παραπόνων στην BA και της προσφέρθηκε μια συμβολική αποζημιωση 75 λιρών τόσο για εκείνη όσο και για τον σύζυγό της επειδή αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν 10 ώρες χώρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: