ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη.



Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής ν. Ηρακλείου
Ηράκλειο, 15 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη,
με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ)
και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλλήλων
Διαδοχικές συσκέψεις έχει προγραμματίσει ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, τόσο με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο πλαίσιο της ανοιχτής δημόσιας διαβούλευσης του νομοσχεδίου για τα δημόσια έργα, όσο και με αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλλήλων.
Ειδικότερα, την Τετάρτη και ώρα 13:15 ο κ. Αυγενάκης θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλλήλων, προκειμένου να συζητήσει προβλήματα του κλάδου.
Κατόπιν, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και ώρα 15:00 ο Βουλευτής θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ως υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις θέσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου για το νομοσχέδιο με τίτλο «Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις», που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: