ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Έβαλα κι εγώ γκολ στην ΑΕΚ»!

Γκρουπάκι στο Facebook έχει φτιαχτεί μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού... επί της ΑΕΚ και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πανηγυρισμούς και... πειράγματα...
Ο λογαριασμός έχει δημιουργηθεί από οπαδούς του Ολυμπιακού και έχει τίτλο «ΣΤΙΣ 20/3/11 ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ αεκ». Κίνηση αντίστοιχη με εκείνη των φίλων του Παναθηναϊκού για το ακυρωθέν γκολ του Κώστα Κατσουράνη στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στο συγκεκριμένο γκρουπ γίνεται ήδη… χαμός και αριθμεί πολλές χιλιάδες φίλους, με τον αριθμό τους συνεχώς να αυξάνεται. Φυσικά, υπάρχουν βίντεο με...
συνθήματα από την κερκίδα και γκολ του αγώνα, αλλά και πολλά χιουμοριστικά μηνύματα για τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων», που τους έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ανάλογη διάθεση για πλάκα είχε από χθες και ο Λουίς Ντιόγκο, που παρότι βρίσκεται στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάντος, είχε στο μυαλό του παιχνίδι. «AEK, xaxaxa», έγραψε ο Βραζιλιάνος φορ στον λογαριασμό του στο Facebook, δίνοντας το έναυσμα για τους… διαδικτυακούς πανηγυρισμούς και τα πειράγματα προς τους «κιτρινόμαυρους».
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: