ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Διεθνές Φιλικό: Με αλλαγές η Εθνική!

Ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα, αλλά και να κάνει αλλαγές...
έχει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία.
Τελευταία εμφάνιση με το εθνόσημο για τον Ζεβλάκοφ, που θα βραβευτεί στο περιθώριο του παιχνιδιού.
Ελλάδα: Με την ψυχή στο… στόμα, η Εθνική πήρε στα χασομέρια τη νίκη στην Μάλτα με γκολ του Τοροσίδη, επικράτησε 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου μετά την ήττα της Κροατίας από την Γεωργία. Συνεχίστηκε το σερί του Σάντος στο τιμόνι της Εθνικής που παρέμεινε αήττητος μετά από 8 αγώνες.
Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα του αγώνα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση, ανακάτεψε την τράπουλα καθώς στο δίτερμα παρέταξε δεκάδες με συνθέσεις που δύσκολα θα δούμε στο γήπεδο. Από την μία είχαμε τους Χαλκιά, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Λαγό, Κονέ, Τοροσίδη Καραγκούνη, Νίνη, Μήρογλου και Σαλπιγγίδη και από την άλλη τους Τζόρβα, Παπαδόπουλο, Βύντρα, Τζαβέλλα, Μόρα, Καφέ, Σαμαρά, Φετφατζίδη, Λυμπερόπουλο και τον μεταφραστή του Σάντος Μανιάτογλου.
Θα απουσιάσουν οι Σηφάκης, Μάκος και Σπυρόπουλος για την Εθνική.
Πολωνία: Μετά από ένα σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα, η Πολωνία μετά από κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα 2-0 από την Λιθουανία. Συνεχίζει τα φιλικά της παιχνίδια ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2012 που θα συνδιοργανώσει με την Ουκρανία. Ο τεχνικός της ομάδας Σμούνα προβληματίζεται από την αμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς η εστία των Πολωνών έχει παραβιαστεί στα 9 από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
Θα απουσιάσουν οι δύο τερματοφύλακες της Άρσεναλ  Φαμπιάνσκι και Σέζνι, όπως και οι Σμόλαρεκ και Μπρόζεκ. «Κλείνει» την καριέρα του στην εθνική ο Ζεβλάκοφ, συμπληρώνοντας 102 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Betting Tips
*14 φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο εθνικές. 3 νίκες έχει η Ελλάδα, 10 η Πολωνία, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
*Τα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας, συνοδεύτηκαν από under 2,5 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: