ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Οι πιο σέξυ γυναίκες πολιτικοί του κόσμου!

1. Alina Kabaeva, 27, Ρωσία

Η Αλίνα Καμπάεβα είναι μια πρώην αθλήτρια, η πιο πετυχημένη της Ρωσίας. Έχει κερδίσει 18 μετάλια παγκόσμιου πρωταθλήματος, 2 ολυμπιακά μετάλια και 25 μετάλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αποσύρθηκε το 2007 και μπήκε στη βουλή ως μέλος του κόμματος του Πούτιν. Υπήρχαν φήμες ακόμη και ότι ο πρωθυπουργός θα αφήσει τη γυναίκα του για να παντρευτεί την Αλίνα, κάτι το οποίο διέψευσαν και οι δύο.

2. Mara Rosaria Carfagna, 35, Ιταλία




Η «Mara La Bella» είναι η υπουργός ίσων ευκαιριών της Ιταλίας. Για την πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο, ο Ιταλός Πρωθυπουργός είπε, όπως θα περιμέναμε εξ’άλλου απ’τον ίδιο: «Αν δεν ήμουν ήδη παντρεμένος θα την είχα παντρευτεί αμέσως», άρα φημολογείται ότι στο παρελθόν είχαν σχέση. Η Mara έχει πάρει επίσης τον τίτλο της πιο καυτής πολιτικού του κόσμου απ’το Maxim.

3. Yuri Fujikawa, 29, Iαπωνία

Η Yuri Fujikawa είναι μια τοπική πολιτικός στην Hachinohe City, στην επαρχεία Aomori. Έχει δουλέψει ως μοντέλο και συνέχισε να το κάνει ακόμα κι αφού έγινε πολιτικός. Έχουν υπάρξει πολλά σχόλια γιατί υπάρχει μια πορνοστάρ με το ίδιο όνομα, κανείς όμως δεν μπερδεύεται πλέον με την ταυτότητα αυτής της όμορφης πολιτικού.

4. Belinda Stronach, 45, Καναδάς

Η κόρη ενός πλούσιου βιομήχανου αυτοκινήτων ήταν «η πιο ισχυρή γυναίκα επιχειρηματίας στον Καναδά» το 2001, σύμφωνα με την National Post. Είναι μέλος της βουλής, αλλά το ξεκίνημά της στην πολιτική δεν ήταν εύκολο, αφού άλλαξε πολλά κόμματα. Μητέρα 2 παιδιών, 2 φορές παντρεμένη, και έχει μια μεγάλη ιστορία με παίκτες χόκει. Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, απάντησε «ας το παραδεχτούμε, δεν κάθομαι σπίτι να πλέκω τις Παρασκευές τα βράδια.»

5. Emma Kiernan, 28, Ιρλανδία

Το νεαρό μέλος του τοπικού συμβουλίου του Fine Gael έγινε διάσημη απ’τις φωτογραφίες της στο Facebook, που τη δείχνουν να διασκεδάζει λίγο παραπάνω με τις φίλες της. Κάποιος την έκανε ταγκ και αυτό ξεκίνσε ένα μικρό σκάνδαλο στην Ιρλανδία. Αυτή αρνήθηκε ότι  το χρησιμοποίησε για σκοπούς μαρκετινγκ, αλλά παρ’όλα αυτά κέρδισε τις εκλογές και μάλλον πρέπει να ευχαριστεί αυτόν που το κανε!

6. Εύα Καϊλή, 33, Ελλάδα

Η δικιά μας Εύα Καϊλή, πρώην παρουσιάστρια, έγινε μέλος της βουλής το 2007 και θεωρείται η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελληνική πολιτική.

7. Luciana Leon, 32, Περού

H Luciana Leon είναι το νεότερο μέλος στην βουλή στην ιστορία του Περού, και λέγεται ότι έχει μπει στο κόμμα για να φέρει τους νεαρούς ψηφοφόρους. Έχει ονομαστεί «η πιο όμορφη πολιτικός στον κόσμο» από μια ψηφοφορία απ’την ισπανική εφημερίδα 20 Minutos.

8. Yulia Tymoshenko, 50,Ουκρανία

Η πρώην 2 φορές πρωθυπουργός της Ουκρανίας δε μπορεί να μη μπει σε αυτή τη λίστα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην «πορτοκαλί επανάσταση» της Ουκρανίας το 2004. Είναι διάσημη για το χτένισμα της και έχει μπει σε πολλές λίστες ισχυρών και όμορφων πολιτικών.

9. Ruby Dhalla, 36, Καναδάς

Η Ruby Dhalla είναι μια Καναδή πολιτικός ινδικής καταγωγής. Ενδιαφερόταν για την πολιτική χρόνια πριν μπει ενεργά σε αυτήν. Το 1984 όταν κάποιοι Sikhs σκοτώθηκαν από Ινδούς στρατιώτες, η 10χρονη τότε Ruby έστειλε ένα γράμμα στον πρωθυπουργό την Ινδίας Γκάντι ζητώντας να τελειώσουν οι εχθροπραξίες. O Gandhi απάντησε προσωπικά σε αυτό και το ανέφερε σε μια δήλωση. Η Ruby, όπως και κάθε όμορφη γυναίκα ινδικής καταγωγής, έχει παίξει σε ταινία του Bollywood.

10. Angelina Sondakh, 32, Ινδονησία

Η Angelina Sondakh έχει στεφθεί Miss Ινδονησία. Γεννήθηκε στην Αυστραλία, όπου ξεκίνησε την εκπαίδευση της, αλλά σπούδασε οικονομικά στην Τζακάρτα στην Ινδονησία. Σήμερα είναι μέλος της βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: