ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Γιουρόπα Λιγκ: Στο παγωμένο «Λουζνίκι» της Μόσχας!

Στο παγωμένο «Λουζνίκι» της Μόσχας, οι «!δράκοι» της Πόρτο θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν από την φάση των... «16» του Γιουρόπα Λιγκ. 
Πέρα από το αφόρητο κρύο που υπάρχει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, τους Πορτογάλους προβληματίζει και ο συνθετικός χλοοτάπητας του σταδίου.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Κανονικά στην θέση της έπρεπε να είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 της Τούμπας και οι Ρώσοι προκρίθηκαν παρά το 1-1 της Μόσχας. Οπότε είχαν ακόμα 15 μέρες για να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια της και να δείξει πιο έτοιμοι στα ματς με την Πόρτο. Για την ακρίβεια έχει δύο ματς στα πόδια της, αφού έχασε με 1-0 στο τελικό του Σούπερ Καπ από την Ζενίτ και κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Σινίκ για το Κύπελλο. Λογικά θα εμφανιστεί με καλύτερη εικόνα από την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο», αλλά δεν θα έχουν τον ποιοτικότερο παίκτη τους, το Σέρβο εξτρέμ, Τόσιτς. Αντίθετα θα αγωνιστεί κανονικά ο Γιαπωνέζος επιθετικός Χόντα.
Πόρτο: Πέρασε και την Σεβίλλη αποδεικνύοντας ότι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Η ήττα μέσα στο Οπόρτο με 0-1 ήταν ανώδυνη, καθώς είχαν επικρατήσει στην Ανδαλουσία με 1-2. Ωστόσο ήταν η πρώτη ήττα στην διοργάνωση, η οποία λίγο έλειψε να κοστίσει. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, απομένουν 8 αγώνες και έχει +11 από την δεύτερη Μπενφίκα, οπότε προβάρει το στέμμα της πρωταθλήτριας. Τελευταία νίκη, αυτή επί της Γκιμαράες με 2-0 για μια ομάδα που σκοράρει κατά ριπάς. Τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ Περέιρα και τραυματίας ο εξτρέμ Ραφαέλ.
Betting Tips:
* Στις δύο αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ρωσία, η Πόρτο έχει ισάριθμες νίκες με 0-1 και 0-2.
* Αήττητη στις τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη διοργάνωση.
* Η Πόρτο έχει σκοράρει και στα 24 εκτός έδρας ματς.
* Μόλις 4 επίσημα ματς έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο χρόνο, σε αντίθεση με τους Πορτογάλους που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα με πολύ πετυχημένο τρόπο.
Στο… ψαχνό
Προκαλεί ερωτήματα για την κατάσταση της ΤΣΣΚΑ μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις της με τον ΠΑΟΚ. Οπότε δεν θα ρισκάρουμε για τον τελικό νικητή. Αντίθετα θα εμπιστευτούμε την επιθετική δεινότητα της Πόρτο και πιστεύουμε ότι θα σκοράρει πρώτη και θα μας πληρώσει με 2,15 από την 10Bet.com. Για όσους λατρεύουν το ρίσκο, ας ποντάρουν λίγα χρήματα σε τελικό σκορ 0-1 ή 1-1.
bettv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: