ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ: Προαναγγελία… αποχώρησης από Μουσλίμοβιτς

Με συνέντευξη του σε σουηδική ιστοσελίδα, ο Βόσνιος επιθετικός προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι... κατηγορώντας παράλληλα την διοίκηση των Θεσσαλονικέων για την καθυστέρηση στις πληρωμές.
Δήλωση-βόμβα έκανε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο Βόσνιος επιθετικός, μιλώντας στην σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρηση του από τον «δικέφαλο του Βορρά» το ερχόμενο καλοκαίρι, κατηγορώντας τη διοίκηση της βορειοελλαδίτικης ΠΑΕ για την καθυστέρηση στις πληρωμές και για το ότι δεν έκανε τις κατάλληλες επενδύσεις για να «χτυπήσει» κάποιον τίτλο. Ακόμα επισήμανε πως υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.
"Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σύλλογο. Εδώ μπορείς να κάνεις έως και επτά μήνες απλήρωτος, αλλά έτσι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα.
Δεν σχεδιάζω να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, κυρίως, επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, μα πάνω απ’ όλα διότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή την Μπουντεσλίγκα. Έχω παίξει οχτώ χρόνια στην Ιταλία και δεν έχω πρόβλημα με τα λεφτά, αν καταλαβαίνεται τι εννοώ", δήλωσε σε σουηδική ιστοσελίδα και συνεχίζει λέγοντας ότι αφού στην διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να ενισχυθούν για να κατακτήσουν κάποιον τίτλο, είναι προτιμότερο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα:
"Δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία να θέλουν να επενδύσουν ώστε να κερδίσουν κάτι. Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να αποχωρήσω τώρα που υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για μένα. Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία. Είμαι 29 ετών και με χαρακτηρίζουν νέο.
Ο ΠΑΟΚ δεν στηρίζεται σε νέους σε ηλικία παίκτες και αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τον σύλλογο», υποστήριξε ο Βόσνιος επιθετικός, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί εδώ είναι απίστευτοι, θα έλεγα ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο"
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: