ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Γνωστές παρουσιάστριες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί

Γνωστές παρουσιάστριες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες σε κοσμικό εστιατόριο της Αθήνας και ο καυγάς έχει γίνει θέμα συζήτησης στο κανάλι τους. Γιατί μάλωσαν οι δύο παρουσιάστριες;
Έκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες γνωστού εστιατορίου της Αθήνας όταν μπροστά στα μάτια τους δύο γνωστές παρουσιάστριες σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.
Η μια παρουσιάστρια συνοδευόταν από τον σύντροφό της και η άλλη από παρέα άλλων τριών ατόμων. Όλο το βράδυ δεν κοίταξαν η μια την άλλη, αλλά ούτε και μίλησαν έστω τυπικά. Οι δυο παρουσιάστριες έχουν παρελθόν και οι σχέσεις τους είναι εδώ και καιρό στον πάγο, σύμφωνα με το newsbomb.gr.
Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια που ήταν μαζί με την παρέα της σηκώθηκε, πέρασε από δίπλα της και χαιρέτησε με νεύμα μόνο τον σύντροφο της άλλης. Το αποτέλεσμα ήταν η συνάδελφός της να εκνευριστεί και να της κάνει παρατήρηση λέγοντάς της: «αν δεν μιλάς σε μένα δεν μιλάς και σε κανέναν άλλο που είναι δίπλα μου». Εκείνη κοντοστάθηκε και της απάντησε χαμηλόφωνα: «Κάπως έτσι διεκδικείς και τις ιδέες των άλλων; Κλαψουρίζοντας;»
Αυτό ήταν αρκετό για να ανάψει ο καυγάς. Σε λίγα λεπτά οι δυο παρουσιάστριες έγιναν θέαμα σε όλο το εστιατόριο. Η παρέα της μιας, αλλά και της άλλης προσπαθούσαν να τις καθησυχάσουν, αλλά εκείνες ήταν ασταμάτητες
Ο καυγάς σταμάτησε όταν ο σύντροφος της μίας την απομάκρυνε από το εστιατόριο ζητώντας συγνώμη από τα διπλανά τραπέζια.
Οι δύο γνωστές παρουσιάστριες εργάζονται στο ίδιο κανάλι και έχουν πολλά να χωρίσουν από το παρελθόν. Κατά καιρούς έχουν γίνει προσπάθειες επαναπροσέγγισης, αλλά χωρίς επιτυχία. Στο παρελθόν μάλιστα είχαν ξαναβρεθεί στην ίδια θέση όταν συναντήθηκαν στο διάδρομο του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργάζονται, και πάλι είχαν λογοφέρει με αποτέλεσμα να τις καλέσει στέλεχος του καναλιού για να τις συνετίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: