ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αύριο η κηδεία του Μανώλη Ρασούλη

Το Κρητικό χώμα «ζητάει» τον καλλιτέχνη...
Αύριο στις 16:30 κηδεύεται από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών ο Μανώλης Ρασούλης, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός στο...
διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη.
Ο θάνατος του Μανώλη Ρασούλη επήλθε τελικά από έμφραγμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ματθαίο Τσούγκα, που έκανε το πρωί την νεκροψία και νεκροτομή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο Μανώλης Ρασούλης βρισκόταν νεκρός στο σπίτι του επί εννέα μέρες.
Νωρίτερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης εξέφρασε στην οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά επιθυμία όλης της τοπικής κοινωνίας, να αποτελέσει το Ηράκλειο την τελευταία κατοικία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.
Ο δήμαρχος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη του Ηρακλειώτη τραγουδοποιού, συγγραφέα και δημοσιογράφου, Ναταλί, εξέφρασε τη βαθιά επιθυμία όλης της τοπικής κοινωνίας να γίνει η ταφή του μεγάλου Κρητικού καλλιτέχνη στη γενέτειρά του το Ηράκλειο.
Ωστόσο, λόγω των πολλών ημερών που παρέμεινε νεκρός στο διαμέρισμα ο Μανώλης Ρασούλης, κρίνεται μάλλον αδύνατη η μεταφορά της σορού του Μ. Ρασούλη στο Ηράκλειο.
Ο Γιάννης Κουράκης, πάντως, υπογράμμισε στην Ναταλί Ρασούλη, ότι δε περίπτωση που η οικογένεια αλλάξει γνώμη, το Ηράκλειο θα ανοίξει την αγκαλιά του για να σκεπάσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη.
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: