ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Πυροβόλησε ζευγάρι και μετά αυτοκτόνησε!!!

Τους πυροβόλησαν στο κεφάλι και τους δύο. Σώο βρέθηκε ένα μωρό 14 μηνών στην κούνια του. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε. 
Σε οικογενειακές διαφορές αποδίδει το περιστατικό η αστυνομία.
Τραγωδία το πρωί στο Κερατσίνι με τρεις νεκρούς.
Νεκροί βρέθηκαν γύρω στις 05:30 στο ισόγειο διαμέρισμα τους στην οδό Σάντας 12 στο Κερατσίνι ένας άνδρας ηλικίας 57 ετών και μία γυναίκα 43 ετών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι του ζευγαριού υπήρχε και ένα μωρό, 14 μηνών Τα θύματα φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ενώ τις έρευνες διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Τους πυροβολισμούς άκουσε ,η αδελφή της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στον πρώτο όροφο και η οποία ειδοποίησε την αστυνομία ενώ πήρε και το παιδί.
Γύρω στις 8 το πρωί στην Οδό Αργοναυτών και Τζαβέλα, στη Νίκαια, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος ένας 67άνδρας. Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με το πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Λίγο μετα τις 10:30 εξέπνευσε και αυτό.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης είχε προσωπικες διαφορές με τον 57 χρόνο και έτσι το πρωί πήγε στο σπίτι όπου πυροβόλησε και σκότωσε τόσο τον άνδρα όσο και την γυναίκα. Εκείνη την ώρα το μικρό αγοράκι κοιμόταν στην κούνια του και έτσι γλίτωσε.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: