ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πήγαινε να διασκεδάσει και έχασε τη ζωή του

Τη δολοφονία του 18χρονου Anthony Collao ερευνά η ...αστυνομία της Νέας Υόρκης έξω από έναν εγκαταλελειμένο χώρο που διεξαγόταν πάρτι πριν μερικές μέρες.
Ενώ ο κόσμος περίμενε στην ουρά για να μπει, εμφανίστηκε μια συμμορία πέντε 18χρονων, που προσπάθησε να εισβάλει στο πάρτι αρνούμενοι μάλιστα να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 δολαρίων. Η άρνηση των υπεύθυνων άναψε τα αίματα με τη συμμορία να σπάει τζάμια και να φωνάζει συνθήματα κατά των ομοφυλοφίλων.
Ο 18χρονος Anthony που βρισκόταν στο σημείο μαζί με ένα φίλο του αποφάσισε να φύγει από το πάρτι προκειμένου να μην μπλεχτεί στις βιαιότητες της συμμορίας. Για άγνωστο λόγο τα 5 άτομα αντιλήφθηκαν την κίνηση του και του επιτέθηκαν, στριμώχνοντας τον σε ένα αυτοκίνητο και χτυπώντας τον ανελέητα. Ο άτυχος 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε διασωληνωμένος μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι δράστες συνελήφθησαν μέσα στα αίματα και μάλιστα ο ένας από αυτούς φόραγε το καπέλο του 18χρονου θύματος! «Ήταν στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα» λέει συντετριμμένος ο πατέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: