ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τιμάει τον Βασίλη Τσιάρτα η Σεβίλλη!

Ο Βασίλης Τσιάρτας πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα με την φανέλα της Σεβίλλης... και η ισπανική ομάδα αποφάσισε να τιμήσει τον Έλληνα παλαίμαχο μέσο.
Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας θα τιμήσει τον Τσιάρτα στο homenaje a la aficion, δηλαδή στην τιμή για τους φιλάθλους, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη φορά και θα διεξαχθεί πριν το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.
«Δεν μπορώ παρά να εκτιμήσω απεριόριστα το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η προσφορά μου και ότι με τιμούν σε ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι συγκινητικό να σε τιμούν και να σε αναγνωρίζουν στο εξωτερικό. Η τιμή που μου κάνει η Σεβίλλη έχει πολύ μεγάλη αξία και δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ήμουν στην ομάδα τέσσερα χρόνια, όχι στα καλύτερα χρόνια της, αλλά αυτό φανερώνει τη δυσκολία που υπήρχε για να διακριθώ.
Μόνο υπερηφάνεια και σεβασμό μπορώ να νιώσω απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο», δήλωσε στην εφημερίδα Sportday ο Βασίλης Τσιάρτας.
«Η κορυφαία στιγμή μου ήταν η άνοδος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν γιατί ήταν δύσκολη. Υπήρχαν αρκετά παιχνίδια που σίγουρα χάρηκε ο κόσμος. Θα ξεχώριζα ένα με τη Ρεάλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», είχε τελειώσει 1-1 και είχα σκοράρει με φάουλ. Και μια νίκη επί της Μπαρτσελόνα, πάλι εντός έδρας, με 3-2, είχα κάνει τρεις ασσίστ και είχα αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του αγώνα.
Και τότε στην Μπαρτσελόνα έπαιζαν Γκουαρτντιόλα, Ριβάλντο, Φίγκο, Λουίς Ενρίκε», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος.
Όσο για την επιστροφή του το «Σάντσεθ Πινχουάν»: : «Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη του κόσμου και θα χαρώ που θα βρεθώ ξανά κοντά στους φιλάθλους της Σεβίλλης. Θα είναι πολύ συγκινητική βραδιά και σίγουρα θα ξυπνήσει και σε μένα και σε αυτούς πολλές αναμνήσεις. Θα ευχόμουν να είχα ζήσει με την Σεβίλλη το 30% όσων έχει ζήσει την τελευταία δεκαετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: