ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πριν τη σκοτώσει του είπε: Το κορμί και το γεννητικό μου όργανο θα τα κάνω ό,τι θέλω!

Αυτή ήταν η φράση που έκανε τον απατημένο σύζυγο να πάθει αμόκ και να στραγγαλίσει τη γυναίκα του.
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στον στραγγαλιστή συζυγοκτόνο, ο οποίος έσφιγγε τον λαιμό της γυναίκας του και μητέρας των τριών παιδιών του για περίπου είκοσι λεπτά και την άφησε μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι είχε ξεψυχήσει.

Μνήμες από τη στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο στη Νεάπολη Ηρακλείου Κρήτης ξύπνησαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, στο σκαμνί του οποίου κάθισε ο Βούλγαρος φονιάς. «Η γυναίκα αυτή ξεψύχησε αβοήθητη. Επί σχεδόν είκοσι λεπτά σφάδαζε στα χέρια του και κανείς δεν πήγε να τον σταματήσει. Αυτή είναι η κοινωνία μας σήμερα;» αναρωτήθηκε ο εισαγγελέας της έδρας Νίκος Μαρκάκης κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του.

Οπως γράφει η espressonews.gr, το ζευγάρι καβγάδιζε συνεχώς, κυρίως λόγω της επιλογής του θύματος να έχει ερωτικούς συντρόφους. «Δεν την ένοιαζε η οικογένειά της. Της άρεσε να ζει διαφορετικά. Καβγάδιζαν. Μία έφευγε, μία τη δεχόταν πίσω. Ο κατηγορούμενος δεν είπε ποτέ “μέχρι εδώ, αυτή η γυναίκα με εκθέτει”. Ηταν μοιραίο ότι το πράγμα θα κατέληγε εκεί» τόνισε ο εισαγγελέας και απευθυνόμενος στους ενόρκους είπε:

«Μην τον πιστεύετε ότι τη σκότωσε επειδή είχε θολώσει. Το έκανε από εκδίκηση. Δεν θα την είχε αυτός, τότε δεν θα την είχε κανείς. Τελικά την πήρε ο θάνατος. Θολώνει κάποιος που επιστρέφει στο σπίτι του και αντικρίζει στη συζυγική κλίνη τη σύζυγό του σε ερωτικές περιπτύξεις. Δεν θολώνει κάποιος που ανέχεται μια κατάσταση τόσο καιρό. Ηθελε να τη σκοτώσει».

Οπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, αυτό που έκανε τον κατηγορούμενο να πάθει αμόκ ήταν η φράση που του είπε το θύμα τη μοιραία μέρα: «Το κορμί και το γεννητικό μου όργανο είναι δικά μου και θα τα διαθέσω όπου θέλω»! Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη, παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος εξέφρασε μεταμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: