ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού αποκεφάλισε τη γυναίκα του!

Ένοχος για τον αποκεφαλισμό της συζύγου του κρίθηκε ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής από δικαστήριο των ΗΠΑ, που του επέβαλε την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή.
Ο Μουζαμίλ Χασάν θα περάσει 25 χρόνια στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο δε δέχτηκε το επιχείρημα της αυτοάμυνας, που αρχικά είχε υποστηρίξει.
Η δολοφονία έγινε το 2009. Η σύζυγός του είχε σκοπό να ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου και πέντε ημέρες αφού γνωστοποίησε την απόφασή της στον Χασάν, βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο γραφείο του.
Μάλιστα, ο Χασάν ήταν αυτός που ανέφερε το θάνατο της συζύγου του σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο γραφείο του βρήκαν και το μεγάλο μαχαίρι με το οποίο είχε διαπραχθεί ο αποκεφαλισμός.
Τότε ο Χασάν ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Κατά την απολογία του όμως στο δικαστήριο παραδέχθηκε ότι «λυπάται πολύ που τα πράγματα εξελίχθηκαν κατ’ αυτό τον τρόπο».
Ο άνδρας ήταν γνωστός στη μουσουλμανική κοινότητα των ΗΠΑ. Μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, είχε ιδρύσει τηλεοπτικό σταθμό για να βοηθήσει στην αναβάθμιση της δημόσιας εικόνας των μουσουλμάνων.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: