ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Γίνεται… Ουκρανός ο Μαραντόνα!

Στην Εθνική ομάδα της Ουκρανίας είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος μάλιστα πριν ακόμα αναλάβει και επίσημα τις τύχες της ομάδας ξεκίνησε μαθήματα ουκρανικών!

Πρόταση για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012 φαίνεται σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα πως έχει δεχθεί ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο άλλοτε σουπερ σταρ των γηπέδων, αποφάσισε πρόσφατα να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην προπονητική αναλαμβάνοντας την Εθνική Αργεντινής στο πρόσφατο Μουντιάλ και πλέον είναι πιθανό να βρεθεί στον πάγκο σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση Εθνικών ομάδων.

Ο Αργεντινός κόουτς, από το καλοκαίρι του 2010 είναι χωρίς δουλεία και όπως αποκαλύπτουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ η ομοσπονδία της Ουκρανίας τον έχει ήδη προσεγγίσει για να γίνει ο νέος τεχνικός της, με σκοπό να την οδηγήσει όσο τον δυνατόν ψηλότερη στην διοργάνωση του Euro που θα φιλοξενήσει, το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο βοηθός του Μαραντόνα, ο «Ντιεγκίτο» έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα εκμάθησης της ουκρανικής γλώσσας, μια και όπως τονίζει είτε τελικά βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής είτε όχι, μια επιπλέον γλώσσα κάνει τον άνθρωπο πιο έξυπνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: