ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ζευγάρι ανακάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο άνθρωπο!!!

Η τραγική σύμπτωση είναι λίγη ως χαρακτηρισμός για να περιγράψει αυτό που ανακάλυψε ένα παντρεμένο ζευγάρι στη Βρετανία.
Αφού είχαν ήδη σμίξει και αποφασίσει να ζήσουν μαζί για πάντα, αποφάσισε να μιλήσει ο ένας στον άλλο για την τραγική παιδική του ηλικία. Αυτό που ανακάλυψαν δεν ήταν απλώς σοκαριστικό…Συγκρίνοντας σημειώσεις στα ημερολόγιά τους και παιδικές αναμνήσεις κατάλαβαν ότι και οι δύο είχαν βιαστεί από τον ίδιο άνθρωπο όταν ήταν παιδιά. Αποφάσισαν όμως να μην αφήσουν αυτή την απίστευτη σύμπτωση να πάει χαμένη και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία…
Οι εξελίξεις κύλησαν γρήγορα και χθες το ζευγάρι είδε τον 65χρονο Steven Mizon να καταδικάζεται σε φυλάκιση 11 ετών για όλα αυτά που τους είχε κάνει μεταξύ των χρόνων 1984 και 1990. Ο άντρας αυτός εργαζόταν σε ένα κλαμπ νεότητας που αποτελούσε και το μέρος όπου πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του. Τρομοκρατούσε τα παιδιά και τα εκβίαζε, ενώ τους έλεγε ότι μόνο εκείνος μπορεί να τους σώσει από άλλους που θέλουν να τους κάνει κακό. Σε ένα γράμμα που απέστειλε τώρα στα θύματά του έγραψε ότι μετάνιωσε για όσα έκανε.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: