ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Οίκος ανοχής... χορηγός σε ομάδα ποδοσφαίρου!!!

Mέχρι και στην Espresso έγινε θέμα το γνωστό σεξ στούντιο proSEXeto. 
Και αυτό γιατί εκτός των άλλων... είναι και χορηγός σε ομάδα ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο Αχιλλέα Αγυιάς.
Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο σεξ κατάστημα, ο υπερσύγχρονος οίκος ανοχής, υπόσχεται στιγμές απόλυτης ηδονής με πανέμορφες καλλονές, προσφέρει αθλητικές χορηγίες, ενώ διοργανώνει και εκστρατείες ενημέρωσης κατά του AIDS μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και προφυλακτικά!
Το πολυτελές στούντιο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τέλη του 2005 και αποτελείται από δύο αυτόνομα «σπίτια» που είναι χτισμένα μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα τεσσάρων στρεμμάτων, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ιδιοκτήτριά του, κ. Άμυ, πρόκειται για το πρώτο στούντιο στην Ελλάδα που έσβησε το παραδοσιακό κόκκινο φωτάκι και το αντικατέστησε με λευκό!
«Είμαστε ένα πολύ δυναμικό team και στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο», τονίζει η ίδια και συμπληρώνει: «Το proSEXeto είναι χορηγός στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα Αχιλλέας Πατρών και το λογότυπό μας φιγουράρει στη φανέλα που φοράνε οι παίκτες! Από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει άλλη ποδοσφαιρική ομάδα που να έχει χορηγό ένα σεξ στούντιο! Αγαπάμε τον αθλητισμό, είμαστε κοντά στη νεολαία και φυσικά στηρίζουμε τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας. Στο μέλλον σκεφτόμαστε να στηρίξουμε ακόμη περισσότερα αθλητικά σωματεία».
Εκτός από τις αθλητικές χορηγίες, το πατρινό σεξ στούντιο συμβάλλει και στην ενημέρωση του κόσμου σε θέματα ιατρικά και ειδικότερα σχετικά με τα αφροδίσια νοσήματα και τις προφυλάξεις στο σεξ.
«Την 1η Δεκεμβρίου, που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, στήνουμε ένα ενημερωτικό περίπτερο στο κέντρο της πόλης και μοιράζουμε φυλλάδια αλλά και προφυλακτικά. Είναι μια εκδήλωση που διοργανώνουμε εδώ και πέντε χρόνια. Πέρυσι φτιάξαμε ένα κιόσκι στην πλατεία Γεωργίου και μοιράσαμε περισσότερα από 5.000 προφυλακτικά, τα οποία συνοδεύονταν από έντυπο ενημερωτικό υλικό», αναφέρει η κ. Έμυ.
Δυναμική, όμως, είναι και... η καρναβαλική παρουσία του στούντιο, αφού κάθε χρόνο το «proSEXeto» είναι χορηγός σε μουσικά events, ενώ στηρίζει και αρκετά καρναβαλικά γκρουπ.
Θα κατέβουν και στην παρέλαση
Η κ. Έμυ αποκαλύπτει: «Του χρόνου σκεφτόμαστε να κατεβούμε στην καρναβαλική παρέλαση με το δικό μας γκρουπ που θα συνοδεύεται και από ένα μικρό άρμα-έκπληξη! Πιστεύω ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το εγχείρημα θα έχει μεγάλη επιτυχία! Θα είναι σίγουρα το πιο sexy άρμα που έχει συμμετάσχει στο πατρινό καρναβάλι».

1 σχόλιο:

Βάιος είπε...

Μπράβο το sex studio... Εμείς εδώ ψάχνουμε για χορηγό και όλοι κάνουν τον Αλέκο. Μήπως ψάχνουμε σε λάθος μέρη τελικά;