ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τρίκαλα: Φόνος στην κρεβατοκάμαρα - Σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα!

Πανικός τα ξημερώματα στην Καλαμπάκα. 
Ο δράστης που ομολόγησε το στυγερό έγκλημα στα χέρια της αστυνομίας...
 Όλα έγιναν λίγο μετά τις 05.00 στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, στην Καλαμπάκα. O 54χρονος άνδρας που κατάγεται από την Αθήνα άρχισε να τσακώνεται - για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - με την 34χρονη σύζυγό του που κατάγεται από το Αγιόφυλλο και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά. Ο άνδρας αποφάσισε να βάψει τα χέρια του με αίμα!
Βούτηξε την κυνηγετική καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι και πυροβόλησε τη γυναίκα του, στην κρεβατοκάμαρα. Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο δράστης την πυροβόλησε στο κεφάλι την ώρα που η γυναίκα του κοιμόταν. Η γειτονιά που άκουγε φωνές αλλά και τον πυροβολισμό ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σπίτι ένα περιπολικό και ο συζυγοκτόνος συνελήφθη.
Η 34χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο δράστης κρατείται σε αστυνομικό τμήμα και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τα γεγονότα και στο μυαλό όλων βρίσκονται τα δύο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 8 και 12 χρονων.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: