ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωσε την αποστολή ο Σάντος

Τους 19 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με τη Μάλτα και το φιλικό με την Πολωνία, ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή (18/03) σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε να αγωνιστούν εναντίον της Μάλτας στις 26 Μαρτίου για τα προκριματικά του Euro 2012 και εναντίον της Πολωνίας στο φιλικό που θα γίνει στις 29 του ίδιου μήνα.
Στην αποστολή βρίσκεται μετά από καιρό ο Παναγιώτης Λαγός, με τους τραυματίες Νίκο Σπυρόπουλο και Γρηγόρη Μάκο να είναι αυτοί που έμειναν εκτός, σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις. Παράλληλα, κλήθηκε ξανά ο Κώστας Χαλκιάς για επίσημο παιχνίδι, ενώ στην αποστολή είναι και ο Κώστας Μήτρογλου παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εσχάτως στον Πανιώνιο.

Η αποστολή της Εθνικής

Τερματοφύλακες
Αλέξανδρος Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ)
Αμυντικοί
Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μίλαν)
Μέσοι
Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Κονέ (Μπρέσια), Παντελής Καφές (ΑΕΚ), Παναγιώτης Λαγός (ΑΕΚ), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός)
Επιθετικοί
Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: