ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Στόχος χάκερ πασίγνωστοι καλλιτέχνες!

Στόχος χάκερ πασίγνωστοι καλλιτέχνες!
Γυμνές φωτογραφίες αλλά και προσωπικές πληροφορίες, διάσημων καλλιτεχνών κυκλοφορούσαν χακερ στο Διαδίκτυο, χωρίς την συγκατάθεσή τους. Στο στόχαστρο των χάκερ, βρέθηκαν τουλάχιστον 50 ηθοποιοί και μουσικοί, μεταξύ αυτών και πρώτα ονόματα του Χόλυγουντ, όπως η Scarlett Johansson, η Jessica Alba και η Mili Sirus.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η ηθοποιός Vanessa Hudgens, συναντήθηκε με πράκτορες του FBI, προκειμένου να τους δώσει πληροφορίες για την υποκλοπή προσωπικών της φωτογραφιών από τον λογαριασμό της στο Gmail.
Το FBI φαίνεται πως είναι κοντά στην εξάρθρωση αυτής της σπείρας, που υποκλέπτει προσωπικές πληροφορίες και φωτογραφίες από τους υπολογιστές και τα κινητά των διάσημων. Η ιστοσελίδα TMZ.com, αναφέρει ότι «οι κυβερνοαπατεώνες έχουν επί του παρόντος 100 ενεργές ηλεκτρονικές διευθύνσεις από καλλιτέχνες, αθλητές και πολιτικούς».
Το περασμένο Δεκέμβρη είχαν ανεβάσει στο Ιντερνετ γυμνές φωτογραφίες της Christina Aguilera, ενώ ένα ζευγάρι χάκερ κατηγορήθηκε ότι παραβίασε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της Lady Gaga και του Justin Timberlake.

Δεν υπάρχουν σχόλια: