ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μήνυσε η Κοκκίνου τον πρώην άνδρα της...

Μήνυση κατέθεσε η Έλλη Κοκκίνου κατά του πρώην συζύγου της Παναγιώτη Βασιλειάδη στο θέμα της μη τήρησης της δικαστικής απόφασης για τις ώρες που θα βλέπει το γιο τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γνωστός επιχειρηματίας πήρε το παιδί το απόγευμα της Πέμπτης και επέστρεψαν την επόμενη μέρα ωστόσο όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, ο κ. Βασιλειάδης μπορεί να παίρνει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.
Το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρει ότι όντως συνέβη αυτό ωστόσο επρόκειτο για αντικατάσταση προηγούμενης ημερομηνίας που δεν μπόρεσε να δει το παιδί επειδή ήταν άρρωστο.
Ο κ. Βασιλειάδης μάλιστα έστειλε και επιστολή στα μέσα ενημέρωσης στην οποία γράφει
«Ύστερα από ηλεκτρονικό δημοσίευμα, που αναρτήθηκε σε γνωστό site, από το Σάββατο 26/2/11, δέχομαι από το μεσημέρι της Κυριακής αρκετά τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους σχετικά με μήνυση που υπεβλήθη εναντίον μου από την εν διαστάσει σύζυγο μου, Έλλη Κοκκίνου.
Για το θέμα αυτό πληροφορήθηκα ότι η εν λόγω μήνυση όντως υπεβλήθη, πλην όμως δε γνωρίζω το περιεχόμενο της.
Σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμώ να σχολιάσω το γεγονός, σεβόμενος το παιδί μου όπως πάντοτε έχω πράξει μέχρι σήμερα.
Το μόνο που επισημαίνω είναι ότι η μήνυση της κα. Κοκκίνου διέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες ενώ όλες όσες έχω υποβάλει εγώ εναντίον της, δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Σας ευχαριστώ για τη στάση που έχετε κρατήσει μέχρι σήμερα, απέναντι μου και απέναντι στο παιδί μου, την οποία και εύχομαι να κρατήσετε και στο μέλλον».
Μεταξύ των άλλων ο επιχειρηματίας εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού τους γιου ενώ η τραγουδίστρια δε θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: