ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Κύπρος: Τουρνουά στην Αγία Νάπα,

Το acadimies.gr ως χορηγός επικοινωνίας του μεγαλύτερου τουρνουά τμημάτων υποδομής στην Κύπρο, σας ενημερώνει για την συγκεκριμένη διοργάνωση, αναλυτικά:

Ayia Napa Youth Soccer Festival
5 YIASOUMI KILE 5350 FRENAROS, CYPRUS
TEL.0035799596166 /0035799426644/0035799637865 FAX.0035723744198
Email m.costa@cytanet.com.cy / soccerworldcyprus@cytanet.com.cy
15 – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
Οργάνωση και Επίβλεψη από την SoccerWorldCyprus

Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου που έγινε θεσμός στην Αγία Νάπα της Κύπρου με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 15 μέχρι και τις 20 Απριλίου του 2011.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την συνεργασία του τοπικού ΑΟ Αγίας Νάπας, του Δήμου Αγίας Νάπας και την στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Το τουρνουά Ayia Napa Youth Soccer Festival έχει την έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και έχει αναγνωριστεί, αλλά και βραβευτεί από την F.I.F.A. και την U.E.F.A ως η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση ακαδημιών στην Κύπρο.
Αναμένεται όπως και κάθε χρόνο η συμμετοχή πολλών ομάδων από την Κύπρο και το εξωτερικό με αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό που θα προκαλέσει και φέτος αρκετό ενδιαφέρον. Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά μας ομάδες κυρίως από Αγγλία, Φιλανδία Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά καλύπτεται με στιγμιότυπα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου.
Οι Κυπριακές ομάδες που λαμβάνουν μέρος, προέρχονται συνήθως από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά Σωματεία της μεγάλης κατηγορίας και άλλες υψηλού επιπέδου ιδιωτικές ακαδημίες οι οποίες λειτουργούν μέσα σε επαγγελματικά πρότυπα.
Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στα ξενοδοχεία σε ένα πραγματικά όμορφο τοπίο με θέα από ψηλά την θάλασσα και διαθέτει πέραν των 16 γηπέδων ποδοσφαίρου με χορτοτάπητα.
Το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για διακοπές όπου κάποιος μπορεί να συναντήσει και να ικανοποιήσει όλες του τις ανάγκες και επιθυμίες. Διασκέδαση, ψυχαγωγία, ψώνια, όμορφες παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία και καλό φαγητό αποτελούν εγγύηση για μια αξέχαστη εμπειρία.
Όλα αυτά λοιπόν, μαζί με την τεράστια εμπειρία από τις συνεχείς διοργανώσεις, αλλά και από τις συμμετοχές των διοργανωτών σε άλλα τουρνουά στο εξωτερικό, πιστοποιούν ότι το συγκεκριμένο τουρνουά είναι αυτή την στιγμή ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί φίλοι,
Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που διοργανώνουμε από τις 15 ως και τις 20 Απριλίου στο τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο σε ένα θεσμό που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο νησί μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι πρόκειται για ένα πραγματικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου, υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα δεν θα λείψει η διασκέδαση και η ψυχαγωγία στα αστέρια του μέλλοντος.

ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει την ευκαιρία στις ομάδες που θα συμμετέχουν, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό να συναγωνιστούν σε ένα όμορφο περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα και σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά, σε ένα άρτια οργανωμένο αθλητικό κέντρο με γήπεδα άριστα χορτοφυτευμένα.
Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές θα έχουν πραγματικά την ευκαιρία να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, που θα τους βοηθήσει σε θέματα εμπειρίας.
Επίσης, στόχος είναι να προωθήσουμε τις διεθνείς φιλίες μεταξύ χωρών, ομάδων, και παιδιών.
Να προβάλουμε το διχοτομημένο μας νησί, αλλά και το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για διακοπές.
Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας, να δουν από κοντά το νησί της Κύπρου, να μάθουν τα ήθη και τα έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και το πολιτισμό.
Η Κύπρος γενικά αποτελεί μια φιλόξενη χώρα με πολύ φιλικούς ανθρώπους και είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας θα νιώσουν την ζεστή φιλοξενία, αλλά και την ευχαρίστηση από την διαμονή τους σε πολυτελή ξενοδοχεία με προσιτές τιμές σε ένα τουριστικό θέρετρο που δύσκολα ξεχνιέται.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Χρίστος Κωνσταντίνου
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Τηλ.0035799596166, Φαξ.0035723744198
Email τουρνουά m.costa@cytanet.com.cy. / soccerworldcyprus@cytanet.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: